Menu
 

Trīs Latvijas ekipāžas labāko astotniekā pirmajā pasaules čempionātā kamaniņu sportā dāmu divniekiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Trīs Latvijas kamaniņu braucēju divnieki ierindojušies pirmajā astoņniekā svētdien Vinterbergas trasē notikušajā pirmajā pasaules čempionātā dāmu divnieku ekipāžām. Diemžēl godalgu vēsturiskajās sacensībās latvietēm iegūt neizdevās.

Svētdienas sacensībās piedalījās 14 ekipāžas, pārsvarā tās pašas, kas piektdien piedalījās pasaules junioru čempionātā. Par pirmajām pasaules čempionēm kļuva vācietes Džesika Degenharta un Šejena Rozentāle, kuras bija labākās abos braucienos. Arī otro vietu ieguva Vācijas kamaniņu braucējas, bet viņam sekoja divi ASV dāmu divnieki.

Labākās no Latvijas kamaniņu braucējām bija Viktorija Ziediņa no Salaspils un Selīna Elizabete Zvilna no Ropažiem. Šāgada Eiropas junioru čempiones pirmajā braucienā bija piektās, otrajā – astotās un summā ieņēma piekto vietu 1,726 sekundes aiz uzvarētājām.

Septītajā vietā ierindojās Anda Upīte no Sējas un Sanija Ozoliņa (+1,827 s), bet vienu pozīciju zemāk finišēja Marta Robežniece no Ropažiem un Kitija Bogdanova no Ulbrokas, kuras piektdien bija izcīnījušas pasaules junioru čempionāta sudrabu (+1,962 s).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.