Menu
 

Salaspils handbolistes neizmanto iespēju kļūt par virslīgas līderēm

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Piedzīvojot diezgan negaidītu zaudējumu savās mājās pret Jēkabpils komandu, Salaspils sporta skolas handbolistes svētdien nav izmantojušas iespēju kļūt par Latvijas virslīgas turnīra tabulas līderēm. Neveiksmi cieta arī Stopiņu pagasta handbola komanda.

Salaspils un Jēkabpils komandu cīņā lielā mērā izšķirošas bija pirmās desmit minūtes, ko mājinieces salaspilietes zaudēja 1:8. Veiksmīgs spēles nogrieznis pirmā puslaika beigās un otrā sākumā palīdzēja deficītu samazināt līdz trim vārtiem (13:16). Taču jēkabpilietes tūdaļ atbildēja ar trim precīziem metieniem pēc kārtas un atlikušajā laikā pretiniecēm vairs pietuvoties neļāva – salaspilietēm zaudējums 27:35.

Salaspils sporta skolas labā Anastasija Agarkova iemeta 10 vārtus un Dace Potapova astoņus.

Arī Stopiņu PHK handbolistes spēli Ludzā pret sporta klubu “Latgols” iesāka pagalam neveiksmīgi – līdz pirmā puslaika vidum viņas bija realizējušas tikai vienu metienu (1:8). Viešņām gan izdevās starpību samazināt līdz trim vārtiem, tomēr Ludzas handbolistes atguva iniciatīvu un turpinājumā dominēja laukumā. Beigās Stopiņu komandai sakāve 16:31.

Piecus vārtus guva Laura Lielā, četrus – Elizabete Kazāka.

Virslīgas turnīra tabulā Salaspils sporta skola ar 16 punktiem 11 spēlēs ir otrajā vietā – tikpat punktu, bet spēle rezervē ir “REIR”/Dobeles sporta skolas komandai. Stopiņu PHK ar četriem punktiem desmit mačos ir priekšpēdējā septītajā pozīcijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.