Menu
 

"Super Nova" futbolistiem otrais zaudējums, "Audai" otrā uzvara

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – optibetvirsliga.com Foto – optibetvirsliga.com

Latvijas futbola virslīgas čempionāta trešajā kārtā Ķekavas klubs “Auda” sestdien izcīnīja otro uzvaru un pakāpās uz otro vietu turnīra tabulā. Otro zaudējumu trijās spēlēs piedzīvoja sporta kluba “Super Nova”/Salaspils futbolisti.

FK “Auda” un FK “Tukums 2000”/”Telms” komandu spēlē līdz pat 83.minūtei rezultāts netika atklāts, kaut labas iespējas vārtu gūšanai bija abām vienībām. Tad pēc stūra sitiena izspēlēs precīzs vārtu priekšā bija “Audas” horvātu aizsargs Marko Stolniks, un viņa raidījums izrādījās izšķirošais – 1:0. Zīmīgi, ka “Auda” ir vienīgā virslīgas komanda, kas pirmajās trijās spēlēs nav ielaidusi nevienus vārtus.

“Super Nova”/Salaspils futbolisti piektdien viesos tikās ar “Riga FC” komandu un piedzīvoja zaudējumu 0:2. Laukuma saimnieki vadībā izvirzījās 18.minūtē, bet pirmā puslaika izskaņā nostiprināja pārsvaru.

Turnīra tabulā FK “Auda” ar septiņiem punktiem ir otrajā vietā aiz futbola kluba “Liepāja”, kas vinnējis visas trīs sezonas pirmās spēles. “Super Nova”/Salaspils ar vienu punktu ir devītajā pozīcijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.