Menu
 

Salaspilietis un ķekaviete izcīna Latvijas čempionu titulus vesera mešanā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Nedēļas nogalē Koknesē notikušajā Latvijas ziemas čempionātā mešanu disciplīnās par uzvarētājiem vesera mešanā pieaugušajiem kļuva Igors Sokolovs no Salaspils un Karīna Jansena no Ķekavas.

Pieredzējušais Igors Sokolovs ziemas čempionātā uzvarējis jau 16.reizi pēc kārtas – šoreiz pirmo vietu viņam garantēja 62,16 metrus tāls raidījums. Pēc vieglatlētikas statistiķa Andra Staģa datiem, šis Sokolovam bija jau 35.Latvijas čempiona tituls karjerā, turklāt uzrādītais rezultāts bija augstvērtīgākais starp visiem sacensību dalībniekiem.

Dāmām vesera mešanā pirmo reizi par Latvijas čempioni pieaugušajiem kļuva Karīna Jansena no Ķekavas ar rezultātu 51,62 m, kas tikai nedaudz atpaliek no viņas personīgā rekorda (52,38 m). Karīna startēja arī sacensībās U18 vecuma grupā un vieglāku veseri aizmeta 56,35 metrus tālu, kas viņai nodrošināja vēl vienu uzvaru.

Vesera mešanā jauniešiem (U16) par čempionu kļuva Marks Volobujevs no Ķekavas (45,96 m), bet jaunietēm otro vietu ieguva ķekaviete Sabīne Kažmere (32,65). Savukārt U20 grupā junioriem pirmās divas vietas ieņēma Ķekavas novada sporta skolas pārstāvji Mārtiņš Pundiņš (51,19) un Augusts Skride (45,39), bet trešais bija Ramils Gasanovs no Salaspils (42,94).

Vēl vienu medaļu Salaspils sporta skolai izcīnīja Agate Bainora, kura ierindojās trešajā vietā diska mešanā U16 vecuma grupā (28,32 m).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.