Menu
 

Ulbrokas handbolisti saglabā intrigu cīņā ar salaspiliešiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - youtube.com Foto - youtube.com

Cīņu par pirmo vietu virslīgas B grupā un vienīgo ceļazīmi uz izslēgšanas turnīru turpina abas Pierīgas komandas – “Salaspils” handbolistiem pirms atlikušajām spēlēm ir piecu punktu pārsvars pār Ulbrokas sporta klubu.

Pamatīgu triecienu cerībām atņemt “Salaspils” komandai pirmo vietu Ulbrokas handbolistiem sagādāja sestdienas zaudējums Ludzas sporta kluba “Latgols” junioru komandai. Pirmajā puslaikā sāncenšiem vērā ņemamu pārākumu iegūt neizdevās (13:15), uzreiz pēc pārtraukuma ulbrokieši sasniedza “plus četri”, taču nākamajās 10-12 minūtēs laukumā dominēja mājinieki ludzānieši, kuri no 13:17 panāca 25:19 un izšķīra spēles likteni – Ulbrokas handbolistiem zaudējums 25:33. Viesu rindās ar 10 precīziem metieniem izcēlās Andris Lazda.

Svētdien Ulbrokas komanda savā laukumā uzņēma Skrīveru un Aizkraukles vienību “S&A”. Pēc varena sākuma (5:0, 8:3) mājinieku ofensīva apsīka, un pirmā puslaika beigās viņi nonāca zaudētājos (9:10). Vēl otrā puslaika vidū vadībā bija “S&A” (17:19), taču turpinājumā  Ulbrokas komanda iemeta sešus vārtus pēc kārtas un svinēja uzvaru 24:20. Pa septiņiem vārtiem uzvarētāju labā iemeta Ritvars Bērziņš un Raivis Kronis, piecus – Andris Lazda.

Otrajā posmā “Salaspilij” ir 15 punkti un divas atlikušas spēles, bet Ulbrokai – 10 punkti un trīs spēles. Trešajā vietā esošie “Latgols” juniori uz pirmo vietu vairs nepretendē (9 p.). Līdz ar to salaspilieši var zaudēt pirmo vietu B grupā tikai tad, ja zaudēs abos mačos, bet viņu konkurenti vinnēs visas trīs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.