Menu
 

"Audas" futbolisti spēles pirmajā pusstundā nodrošina uzvaru pār "Super Nova" / Salaspils komandu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Kristians Putniņš, FK "Auda" Foto - Kristians Putniņš, FK "Auda"

Latvijas futbola virslīgas 11.kārtas spēlē abu ar Pierīgu saistīto klubu savstarpējā cīņā piektdien Mežaparkā Ķekavas “Auda” pārliecinoši ar 4:1 pieveica sporta kluba “Super Nova”/Salaspils vienību.

Lielā mērā cīņas likteni “Auda” izšķīra jau spēles pirmajā pusstundā, kad laukuma saimnieki guva trīs vārtus. Pēc centrējumiem soda laukumā ar galvu precīzi sita Tomislavs Štrkaļs un Marko Stolniks, bet Muhameds el Baširs Ngoms bumbu vārtos trieca pēc stūra sitiena izspēles.

Otrajā puslaikā “Auda” saglabāja ievērojamu pārsvaru, un, lai arī uzbruka mazāk bīstami, sešas minūtes līdz pamatlaika beigām Staņislavs Karpuhins guva ceturtos vārtus. Prieku par pārliecinošo uzvaru salaspilieši pretiniekiem mazliet aptumšoja kompensācijas laikā, kad goda vārtus – komandas ceturtos sezonā un paša futbolista pirmos virslīgā – iesita Dmitrijs Puhovs – 4:1 “Audas” labā.

Virslīgas turnīra tabulā pirmās divas vietas ar 26 punktiem 11 spēlēs dala “Valmiera FC” un RFS komandas. 22 punkti 10 spēlēs ir FK “Liepāja”, 19 punkti 10 mačos – “Riga FC” vienībai, no kuras piektajā pozīcijā esošā FK “Auda” atpaliek vairs tikai par vienu punktu.

SK “Super Nova”/Salaspils, kas šosezon vēl nav svinējusi nevienu uzvaru, ar trim punktiem saglabā devīto vietu, par vienu punktu atpaliekot no priekšā esošajiem FK “Tukums 2000”/”Telms” futbolistiem un par diviem punktiem apsteidzot pastarīti Jūrmalas “Spartaku”.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.