Menu
 

Foto: Siguldietei Latvijas absolūtās čempiones tituls badmintonā jaunietēm

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas badmintona klubs Foto - Siguldas badmintona klubs

Valmierā noskaidroti Latvijas jaunatnes čempionāta laureāti vēl trijās vecuma grupās (U11, U15 un U19). Uzvarot visos trijos turnīros, Latvijas absolūās čempiones titulu vecākajā U19 grupā izcīnīja Siguldas badmintona kluba pārstāve Anna Kupča.

Vienspēļu turnīra finālā A.Kupča ar 21:10, 21:8 pārliecinoši pieveica Arīnu Babri no Valmieras. Dubultspēlēs pārī ar vēl vienu siguldieti Anniju Rulli-Titavu izšķirošajā cīņā vēl pārliecinošāk tika pieveiktas valmierietes Arīna Babre un Dārta Alise Demitere – 21:2, 21:10. Savukārt jaukto dubultspēļu tutrnīra finālā Anna kopā ar Jāni Jaunslavieti apspēlēja savus novadniekus Dāvi Strazdiņu un Anniju Rulli-Titavu 21:13, 21:12.

Siguldas badmintona klubā norādīja, ka šāgada Latvijas pieaugušo un jauniešu (U19 un U21) čempionātos 16 gadus vecā Anna Kupča izcīnījusi septiņas zelta un vienu sudraba medaļu. Savukārt Dāvis Strazdiņš vēl vienu sudraba godalgu Valmierā ieguva dubultspēļu turnīrā pārī ar Tomu Salu no Rīgas.

Tuvu absolūtās čempiones titulam bija vēl viena Siguldas badmintoniste. U15 vecuma grupā Anete Priedniece izcīnīja pirmo vietu, kad fināla izšķirošajā trešajā setā viņas pretiniece, arī Siguldas badmintona kluba pārstāve Madara Mackēviča nevarēja turpināt cīņu. Anete un Madara triumfēja dubultspēļu turnīrā, kurā trešo vietu ieguva siguldiete Leila Anna Siliņa un ventspilniece Aurora Laizāne. Savukārt “mikstā” A.Priedniece kopā ar Artūru Bratčikovu no Valmieras piedzīvoja zaudējumu finālā un ieņēma otro vietu.

Šajā pašā vecuma grupā puišiem sudraba medaļu ieguva Siguldas duets Klāvs Geiba un Daniels Kubliņš.

U11 vecuma grupas vienspēļu turnīrā zēniem spēlē par bronzas godalgu divu siguldiešu duelī Krišjānis Rokpelnis ar 21:17, 21:9 pārspēja Martu Martiju Treiju, bet dubultspēlēs vienīgajā mačā M.M.Treijs pārī ar Oskaru Bajāru no Rīgas ar 21:7, 21:4 uzvarēja siguldiešus K.Rokpelni un Albertu Ereli.

Visbeidzot U11 vienspēļu turnīrā meitenēm, kurā apļa turnīru izspēlēja čettras badmintonistes, pirmās divas vietas ieguva Ķekavas novada Baložu pārstāves Enija Tropiņa un Madara Širova.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.