Menu
 

"Baldone"/ĶNSS iegūst Latvijas kausu regbijā-7

  • Autors:  LETA
Foto - Zigismunds Zālmanis, RK "Miesnieki" Foto - Zigismunds Zālmanis, RK "Miesnieki"

"Baldones"/Ķekavas novada sporta skolas komanda svētdien Garkalnē uzvarēja Latvijas kausā regbijā-7, vēsta Latvijas Regbija federācija (LRF).

Finālā "Baldone"/ĶNSS regbisti ar rezultātu 19:5 pārspēja kluba "Miesnieki" komandu "Cover Power"/"Ķekava".

"Visa komanda spēlēja lielu degsmi un azartu, pašaizliedzīgi un neatdeva pretiniekiem nevienu metru laukuma. Tas arī deva rezultātu," stāsta Baldones regbija komandas treneris un līderis Elmārs Šefanovskis.

Kopumā par galveno balvu - Latvijas kausu, kā arī par Garkalnes ceļojošo kausu - šogad cīnījās astoņas komandas. Divas "Livonia", divas "Miesnieku" un "Eži" komandas, kā arī regbisti no Baldones, Valmieras un Jūrmalas.

Kausa ieguvēji - Baldones regbisti - šogad palika nepārspēti, lai gan ar kluba "Livonia" pirmo sastāvu "Brander"/"Livonia" apakšgrupas spēlē nospēlēja neizšķirti 17:17. Līdz ar to, kura no abām komandām cīnīsies par pirmo vietu, bet kura paliks mazajā finālā, noteica spēlēs gūto punktu attiecība.

Šajā disciplīnā krietni pārāki izrādījās Baldones regbisti. Apakšgrupā ar 52:0 pārspēta miesnieku otrā komanda "Ķekavas novads" un ar 43:0 sakauti Valmieras "Fēnikss". Tāpat "Baldones"/ĶNSS regbisti bija labākie arī divās citās spēles disciplīnās - visvairāk gūtie punkti (112 punkti) un vismazāk zaudētie punkti (17 punkti).

Mazajā finālā jeb cīņā par trešo vietu "Eži" ar rezultātu 19:10 uzveica "Livonia" regbistus. 

Kopš 2003.gada šis turnīrs ir kā regbija-7 sezonas sākums. Jūnija beigās un jūlija sākumā būs Latvijas čempionāta regbijā-7 divi posmi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.