Menu
 

Jaunatnes florbola čempionāta noslēgumā Ulbrokai divi čempionu tituli, Ķekavai viens

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Florbola savienība Foto - Latvijas Florbola savienība

Ar iespaidīgiem Pierīgas jauno florbolistu panākumiem aizvadītās nedēļas nogalē noslēdzies Latvijas jaunatnes čempionāts. No pēdējiem četriem turnīriem divos uzvarēja florbola skolas “Masters”/Ulbrokas komandas un vienā – “Ķekavas Bulldogs” klubs, turklāt divos turnīros šīs vienības finālā tikās savā starpā.

Tā notika arī svētdien U14 vecuma grupas finālā Ķekavā, kur sacentās Ķekavas un Ulbrokas puiši, kuri iepriekš pusfinālā bija pārspējuši attiecīgi Cēsu “Lekringu” un Liepājas “Kuršus”. Ļoti rezultatīvā spēlē pārāki ar 10:5 izrādījās ķekavieši, kuru rindās ar četriem gūtiem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Mārtiņš Smirnovs.

Ķekavas un Ulbrokas komandu duelis izšķirošajā cīņā par zelta medaļām notika arī nedēļu iepriekš U15 grupas finālā. Pēc sīvā cīņā aizvadītas pirmās trešdaļas turpinājumā izpaudās ulbrokiešu pārākums, un čempionu tituls tika viņiem – 6:2.

Vēl vienu uzvaru FS “Masters”/Ulbrokas komanda svinēja sestdien savās mājās U13 vecuma grupas finālā. Šoreiz mājinieku pretinieki bija “Irlavas” florbolisti, kuri nopietnu pretestību tomēr nespēja izrādīt – 9:2.

Visbeidzot U16 vecuma grupas finālā FS “Masters”/Ulbrokas puiši savā laukumā uzņēma Kocēnu “Rubenes”/KSS un sīvā cīņā tomēr bija spiesti samierināties ar sudraba medaļām – 2:3. “Ķekavas Bulldogs” komanda piedzīvoja zaudējumu ceturtdaļfinālā.

Jau ziņots, ka “Ķekavas Bulldogs” jauniešu komandas izcīnīja pirmās vietas Latvijas jaunatnes čempionātā U12 vecuma grupā gan puišiem, gan meitenēm. Savukārt vecākajā U18 grupā jauniešiem vicečempionu titulu izcīnīja FS “Masters”/Ulbrokas florbolisti, bet “Ķekavas Bulldogs” nopelnīja bronzas medaļas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.