Menu
 

Salaspils pusmaratonā sasniegts dalībnieku rekordskaits

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Salaspils sporta nams Foto - Salaspils sporta nams

Salaspils “Ezerkauliņu” pusmaratonā, kas nedēļas nogalē norisinājās astoto reizi, galvenajā 21 km distancē tika uzrādīts dalībnieku rekordskaits – 123. Savukārta maksimālais nolikumā paredzētais pasākuma dalībnieku kopējais skaits (750) tika sasniegts vēl divas nedēļas pirms sacensībām, liecina rīkotāju sniegtā informācija.

Šogad skrējiens 21, 10,5 un 5 km distancēs ritēja pa jaunu 5 km garu trasi, un dalībniekiem bija jāveic viens, divi vai četri apļi. Skrējējus uzmundrināja Salaspils orķestris un koris “Lōja”.

Pusmaratona distancē jau trešo gadu pēc kārtas pirmais pārliecinoši finišēja mārupietis Dmitrijs Serjogins, kuram mērķa sasniegšanai bija nepieciešama stunda, deviņas minūtes un 28 sekundes. Otrās vietas ieguvējs Kristaps Bērziņš no Kuldīgas finišēja vairāk nekā pēc divām minūtēm, bet trešais vēl pēc vairāk nekā minūtes bija ogrēnietis Kristaps Kaimiņš. Dāmu konkurencē labākā izrādījās Ilona Marhele (1.24:13), aiz kuras ierindojās Santa Višķere un Anastasija Domņina.

10 km distancē par uzvarētājiem kļuva Jānis Gailis (36:19) un Asnate Else (39:52), bet 5 km skrējienā pirmās vietas tika Vitālijam Čibisovam (17:53) un Ievai Moļņikai (21:18). Labākie tika noskaidroti arī 700 metru bērnu skrējienā, kā arī 10,5 km nūjošanas distancē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.