Menu
 

"Auda" futbolisti svin uzvaru virslīgas 21.kārtas pēdējā mačā

  • Autors:  LETA
Foto - sportacentrs.com Foto - sportacentrs.com

"Auda" pirmdien Rīgā svinēja uzvaru "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 21.kārtas pēdējā mačā. "Auda" "Skonto" stadionā ar 3:0 (1:0) pārspēja "Tukums 2000"/"Telms" vienību.

Mājiniekiem bija pārsvars, un spēle pārsvarā noritēja pie Tukuma komandas vārtiem, taču vārtus neizdevās gūt.

37.minūtē daži centimetri glāba no vārtu zaudējuma mājiniekus. Ikuto Gomi pietuvojās mājinieku soda laukumam un ar kreiso kāju spēcīgi sita. Bumba trāpīja pa vārtu pārliktni. Mājinieku vārtsargs Fabriss Ondoa lēca pēc bumbas, bet nebūtu to atvairījis, ja bumba pēc sitiena būtu lidojusi dažus centimetrus zemāk.

40.minūtē vadībā izvirzījās "Auda", kad viesu soda laukumā bumba atlēca pie aktīvā pussarga Abioduna Ogunniji, kurš ar kreiso kāju raidīja bumbu vārtos starp kājām viesu vārtsargam Sergejam Vilkovam, - 1:0.

2:0 66.minūtē pēc Alekseja Saveļjeva centrējuma no labās puses panāca Staņislavs Krapuhins, kurš vārtu priekšā saņēma bumbu, nosargāja to un, atrazdamies ar muguru pret vārtiem, ar papēdi raidīja bumbu vārtu kreisajā stūrī.

3:0 panāca aktīvais Ogunniji, kurš ar bumbu devās soda laukumā un, metru - pusotru neaizskrējis līdz 11 metru atzīmei, ar kreiso kāju bumbu raidīja vārtu kreisajā apakšējā stūrī.

Tukumnieki pēdējās sešās spēlēs virslīgā ir izcīnījuši četras uzvaras, pirmajā no tām ar 3:1 pieveicot "Spartaku", otrajā negaidīti viesos atspēlējoties un uzvarot "Liepāju", priekšpēdējā mačā svinot 2:0 uzvaru pār "Metta", bet pēdējā spēlē izcīnot 3:0 uzvaru pār "Spartaku".

Tikmēr "Auda" pēdējās trīs virslīgas spēlēs tika pie uzvarām, uzvarot "Metta" ar 2:0, "Super Nova" ar 2:1 un "Daugavpili" ar 2:0.

Pirmajās divās savstarpējās spēlēs pa reizei pie panākuma tika abas vienības. Sezonas ievadā 1:0 panākumu guva "Auda", bet maijā pārāki izrādījās tukumnieki, uzvarot ar rezultātu 2:1.

Jau ziņots, ka sestdien "Valmiera" savā laukumā ar rezultātu 5:1 sagrāva "Daugavpili", RFS viesos ar 3:1 uzveica "Metta" vienību, bet "Riga" izcīnīja minimālu uzvaru pār Salaspils "Super Nova", gūstot panākumu ar 1:0. Jūrmalas "Spartaka" un "Liepājas" 21.kārtas spēle tika pārcelta uz 14.augustu.

Turnīra tabulas galvgalī pēc 21 kārtas ar 53 punktiem ir "Valmiera", RFS ar 48 punktiem ieņem otro vietu, bet trešā ar 44 punktiem ir "Riga". Aiz pirmā trijnieka atrodas "Liepāja" ar 40 punktiem 20 spēlēs, "Auda" ar 36 punktiem un "Daugavpils" ar 24 punktiem. 20 punkti ir "Tukums 2000"/"Telms" komandai un 14 punkti 20 dueļos - Jūrmalas "Spartakam". 13 punkti ir "Metta", kamēr pieci punkti - "Super Nova" vienībai.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.