Menu
 

Olaines futbolistes un futbolisti piedzīvo zaudējumus svarīgās spēlēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – facebook.com/SieviesuFutbols; video - Latvijasfutbols Foto – facebook.com/SieviesuFutbols; video - Latvijasfutbols

Otrdiena bija neveiksmīga diena divām Olaines futbola komandām. Zaudējumu svarīgā Sieviešu futbola līgas spēlē cīņā par medaļām piedzīvoja FK “Olaine” futbolistes, bet Latvijas trešās līgas Centra grupas turnīrā septiņu nezaudēto spēļu sērija pārtrūka FK “Olaine” / FK “Union” vīru komandai.

FK “Olaine” futbolistes savā laukumā uzņēma futbola skolas “Metta” audzēknes mačā, kurā savā starpā tikās turnīra tabulas otrās un trešās vietas īpašnieces. Jau 2.minūtē mājinieces ar skaistu sitienu vadībā izvirzīja Marilda Kordeiru de Lima, bet rīdzinieces izlīdzinājumu panāca 40 minūtes vēlāk.

Otrajā puslaikā neizšķirts rezultāts saglabājās līdz pat kompensācijas laika ceturtajai minūtei, kad pēc laukuma saimnieču kļūdas aizsardzībā “Metta” komandas spēlētājai izdevās izrauties vienatnē pret “Olaines” vārtsardzi un raidīt bumbu vārtos – olainietēm sāpīgs zaudējums 1:2.

Pēc šīs neveiksmes FK “Olaine” no FS “Metta” tabulā atpaliek par četriem punktiem (17 pret 21). Tālu priekšā ir SFK “Rīga” futbolistes (31 p.), ceturtajā pozīcija ir SK “Super Nova”RTU vienība (13 p.) un piektajā – Ķekavas “Auda” (9 p.).

Latvijas trešās līgas Centra grupas līdzšinējie līderi FK “Olaine” / FK “Union” futbolisti aizvadīja izbraukuma spēli pret futbola kluba “Beitar” otro komandu un piedzīvoja negaidīti smagu sakāvi 0:3.

Tabulā Olaines komanda atkāpusies uz otro vietu, kaut gan pēc punktiem neatpaliek no līderiem FK “PPK/Betsafe” (pa 20 p.). Piektajā vietā ir “Upesciema Warriors” (15 p.), kas trešdien savās mājās uzņem zstotajā vietā esošo Salaspils “Kengaroos” (6 p.), bet sestie ir “ASK Kadaga” futbolisti (11 p.).

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.