Menu
 

"Auda" un "Valmiera" cīnās neizšķirti futbola virslīgas spēlē

  • Autors:  LETA
Foto - Jānis Līgats, optibetvirsliga.com Foto - Jānis Līgats, optibetvirsliga.com

"Audas" un "Valmieras" komandu "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 23.kārtas mačs pirmdien "Skonto" stadionā noslēdzās neizšķirti 1:1 (0:0).

"Auda" zaudēja punktus cīņā par pirmo četrinieku, kamēr "Valmierai" neiegūti papildu divi punkti liedza saglabāt drošu pārsvaru pār RFS.

"Auda" komandu spēles 14.minūtē vadībā izvirzīja Usejnu Njangs, kurš pēc ķekaviešu veiksmīgas saspēles pārspēja Rihardu Matrevicu ar sitienu no distances. Puslaika turpinājumā, 30.minūtē, pēc Daisukes Jokotas piespēles no labās puses bumbu pie soda laukuma līnijas saņēma Kristers Penkevics, kurš bija nekļūdīgs - 1:1.

Otrā puslaika ievadā valmieriešus no zaudētiem vārtiem glāba tikai stabs, bet nedaudz vēlāk otrā laukuma galā mazliet garām vārtiem sita Raimonds Krollis. 76.minūtē pa vārtu stabu trāpīja arī viesi, kuriem pamatlaika pēdējā desmitminūtē bija iespējas izpildīt vairākus stūra sitienus, taču šī standartsituācijas palika neizmantotas.

Šosezon iepriekšējās divās komandu tikšanās reizēs pārāka bija Valmieras komanda, abos mačos uzvarot ar divu vārtu pārsvaru (3:1 un 2:0).

Jau ziņots, ka sestdien Salaspils "Super Nova" viesos ar 3:2 pārspēja Jūrmalas "Spartaku" un svinēja otro uzvaru pēc kārtas, bet RFS izbraukumā ar 2:0 uzveica "Tukums 2000"/"Telms" komandu. Tikmēr svētdien "Metta" un "Liepāja" spēlēja neizšķirti, mačam noslēdzoties 2:2.

Pēdējā 23.kārtas spēle starp "Riga" un "Daugavpili" pārcelta uz 15.augustu.

Turnīra tabulas galvgalī pēc 23 spēlēm ar 57 punktiem ir "Valmiera", RFS ar 52 punktiem 23 cīņās ieņem otro vietu, bet trešā ar 47 punktiem 22 mačos ir "Riga". Aiz pirmā trijnieka atrodas "Liepāja" ar 41 punktu 21 spēlē, 23 spēlēs "Auda" ir 38 punkti un "Daugavpilij" - 24 punkti 21 mačā, bet "Tukums 2000"/"Telms" komandai ir 20 punkti 23 dueļos. 14 punkti 22 mačos ir Jūrmalas "Spartaka" un "Metta" rēķinā, kamēr 11 punkti 23 cīņās - "Super Nova" vienībai.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.