Menu
 

Latvijas regbija klubiem uzvara Baldonē, zaudējums Ogrē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Baltijas “Top” regbija līgas otrās kārtas spēlēs sestdien “Miesnieki/Ķekava” komanda Baldones stadionā pārspēja “Šiauliai” vienību, bet Garkalnes “Livonia” Ogrē piekāpās Kauņas “Ažuolas” regbistiem.

“Miesnieki/Ķekava” mājas spēlē pret Šauļu komandu sekmīgi nospēlēja aizsardzībā un neļāva pretiniekiem veikt nevienu piezemējumu, un, kaut arī pašiem tas izdevās tikai vienu reizi, tika svinēta uzvara 8:3. Ķekavieši pirmajā kārtā bija piedzīvojuši zaudējumu.

Bilance viena uzvara un viens zaudējums nu ir arī “Livonia” regbistiem. Sestdien mačā pret “Ažuolas” viņi pašā sākumā pirmie izvirzījās vadībā (3:0), taču līdz pirmā puslaika vidum nonāca zaudētājos 3:19. Cīņas turpinājumā livonieši starpību lēnām deldēja un 10 minūtes līdz beigām beidzot arī atguva vadību (32:31). Tomēr atlikušajā laikā lietuviešiem izdevās gūt vēl 10 punktus ar realizētu piezemējumu un precīzu soda sitienu – 32:41.

Nākamajā kārtā 20.augustā “Miesnieki/Ķekava” Baldonē uzņems “Ažuolas” regbistus, bet “Livonia” Ogrē tiksies ar Viļņas “Geležinis vilkas”.

“Top” līgas čempionāta nolikums paredz, ka astoņi klubi aizvada viena apļa turnīru, četras labākās komandas pusfinālos turpinās cīņu par medaļām, bet pārējās četras sadalīs vietas no piektās līdz astotajai. Galvenie fināli paredzēti 22.oktobrī.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.