Menu
 

Foto: Pierīgas novadu volejbola turnīrā triumfē Krimuldas komanda

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: Pierīgas novadu volejbola turnīrā triumfē Krimuldas komanda Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Mālpils sporta kompleksā noskaidroti šāgada Pierīgas novadu sporta spēļu volejbola turnīra laureāti. Finālturnīrs aizritēja spraigas cīņās – nevienā spēlē uzvarētāju noskaidrošanai ar trim setiem nepietika.

“Apriņķis.lv” jau ziņoja, ka nedēļu iepriekš priekšsacīkšu turnīros sešu Pierīgas novadu volejbolisti noskaidroja divus “liekos”, kas savās grupās palika pēdējās trešajās vietās un finālturnīram nekvalificējās – tās bija Salaspils un Mārupes komandas, kas kopvērtējumā ierindojās dalītā piektajā vietā. Savukārt četras labākās vienības Mālpilī sadalīja Pierīgas sporta spēļu godalgas.

Abas pusfināla spēles beidzās piecos setos – Stopiņu novada volejbolisti sīvā cīņā pārspēja pagājušā gada Pierīgas vicečempionus ķekaviešus, bet Krimuldas komanda ar 3:2 uzvarēja mājiniekus mālpiliešus.

Spēlē par trešo vietu Mālpils volejbolisti izrādījās pārāki par Ķekavas komandu 3:1, bet finālā Krimuldas novada pārstāvji četros setos uzvarēja Stopiņu volejbolistus un izcīnīja galveno balvu.

Pierīgas novadu sporta spēles turpināsies 20. oktobrī ar dāmu volejbola turnīru Mārupē un šautriņu mešanas sacensībās Zaķumuižā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.