Menu
 

Ķekavas basketbolisti ar uzvaru sāk jauno sezonu Nacionālajā līgā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - basket.lv Foto - basket.lv

Nacionālās basketbola līgas jauno sezonu ar uzvaru savās mājās piektdien vakarā sāka basketbola klubs “Ķekava”, kas ar 11 punktu pārsvaru pārspēja Grobiņas sporta centra komandu.

Jau pirmajā ceturtdaļā ķekavieši bija panākuši 10 punktu pārsvaru (22:12), ko pirmā puslaika beigās palielināja līdz 53:36, bet drīz pēc pārtraukuma sasniedza arī +20 punktu atzīmi (58:38). Tad viesi sāka atspēlēties un ceturtās ceturtdaļas sākumā starpību samazināja pat līdz trim punktiem (73:70).

Drīz pēc tam sekoja BK “Ķekava” atbilde 11:4, kas ļāva atjaunot desmit punktu handikapu un nosargāt to līdz cīņas beigām – 103:92. Uzvarētājiem Eduards Avotiņš iemeta 28 punktus, Edgars Štelmahers 23, Elvijs Mičulis 17 un Edvards Jašuks 12 punktus.

“Ramirent” Nacionālajā basketbola līgā šosezon spēlē 21 komanda, kas sadalīta Austrumu un Rietumu grupās. Pēc divu apļu izspēlēšanas pa astoņām labākajām komandām no katras grupas iekļūs izslēgšanas turnīrā.

Nākamnedēļ startēs arī pēc ranga trešais spēcīgākais turnīrs – Reģionālā basketbola līga. Pierīgu tajā pārstāvēs basketbola klubs “Ādaži/Carnikava”, “Sigulda/Modern house”, Mārupes sporta centrs, “Babīte” un Salaspils sporta skola.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.