Menu
 

"Super Nova" un "Auda" gūst trīs vārtus un trīs punktus

  • Autors:  Apriņķis.lv
"Super Nova" un "Auda" gūst trīs vārtus un trīs punktus Rīgas Futbola federācija

Latvijas futbola pirmās līgas pamatturnīra priekšpēdējā kārtā, gūstot pa trim vārtiem, sestdien vēl trīs punktus nopelnīja sporta kluba “Super Nova” futbolisti Olainē un futbola klubs “Auda” Ķekavā. Čempionāta pirmais posms noslēgsies 21.oktobrī, “Super Nova” turpinās cīņu par vietu virslīgā.

Jau pirms priekšpēdējās kārtas SK “Super Nova” futbolisti bija garantējuši vietu labāko kvartetā, kas otrajā posmā aizvadīs viena apļa turnīru, noskaidrojot galīgo vietu sadalījumu. Jāņem vērā, ka pirmās līgas čempioni iegūs tiesības nākamgad spēlēt virslīgā, bet vicečempioni aizvadīs pārspēles ar šāgada virslīgas turnīra priekšpēdējās vietas ieguvējiem.

Sestdien Olaines pilsētas stadionā SK “Super Nova” futbolisti uzņēma RTU FC/”Skonto Academy” komandu un svinēja uzvaru 3:0 Pirmā puslaika izskaņā rezultātu atklāja japānis Šuma Nagamacu, otrā puslaika vidū viņš pats pārsvaru dubultoja, bet punktu cīņai trīs minūtes līdz pamatlaika beigām pielika olainiešu labākais snaiperis Giorgijs Gogolašvili, kurš iepriekš tika atzīts par pirmās līgas labāko spēlētāju septembrī – 3:0.

FK “Auda”, kas cīnās par vietu labāko piecniekā, Ķekavā sacentās ar Preiļu BJSS futbolistiem un, tāpat kā otrs Pierīgas klubs, pieveica viesus 3:0. Divus vārtus laukuma saimniekiem guva Silvestrs Tamenieks, vienus Ņikita Ivakins.

Pirms pamatturnīra pēdējās kārtas pirmo vietu nodrošinājuši “BFC Daugavpils”/”Progress” futbolisti (55 punkti), četru labāko komandu finālturnīrā piedalīsies arī SK “Super Nova” (50), FK “Tukums 2000” (48) un Rēzeknes futbola akadēmija (39 p.).

FK “Auda” ar 34 punktiem dala piekto vietu – tikpat ir arī RTU FC/”Skonto Academy” futbolistiem, bet divi punkti mazāk ir FK “Smiltene”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.