Menu
 

Ulbrokas florbolisti uzvar "Lielvārdi" un atgriežas virslīgas tabulas līderpozīcijās

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FS "Masters" Foto - FS "Masters"

Latvijas florbola virslīgas spēlē ceturtdien vakarā Ulbrokas sporta kompleksā mājinieki florbola skolas “Masters”/Ulbrokas florbolisti divu līdergrupas komandu savstarpējā cīņā uzvarēja “Lielvārde/FatPipe” vienību un izvirzījas turnīra tabulas pirmajā vietā.

Pamatu labvēlīgam iznākumam laukuma saimnieki ielika jau pirmajā trešdaļā, ko pabeidza 3:0 savā labā. Otrajā trešdaļā Lielvārdes florbolistes starpību samazināja līdz 4:3, taču nākamo piecu minūšu laikā ielaida divus vārtus, bet trešās trešdaļas pirmajā pusē vēl divus. Beigu rezultāts 8:4 FS “Masters” labā.

Lielisku spēli Ulbrokas kluba rindās aizvadīja Matīss Kristians Morozovs, kura kontā četri precīzi metieni. Sešās spēlēs viņš savācis jau 26 punktus (19+7) un ir rezultatīvākais virslīgā. Ar diviem vārtu guvumiem izcēlās komandas jaunpienācējs Tomašs Veselijs.

Virslīgas turnīra tabulas līderiem septiņās spēlēs nu ir sešas uzvaras un 17 punkti. Punksts mazāk ir florbola klubam “Valmiera”, trešie ir “Lielvārde/FatPipe” (13 p.). “Ķekava” šobrīd ir septītajā vietā, taču no trešās pozīcijas atpaliek tikai par diviem punktiem. Priekšpēdējā desmitajā vietā ir FBK “SĀC” (3 p.).

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.