Menu
 

Stopiņu handbolistes zaudē arī līdz šim neuzvarējušo komandu duelī

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Septīto zaudējumu pēc kārtas 2022.gada pēdējā spēlē Latvijas virslīgas čempionātā piedzīvojusi Stopiņu pagasta dāmu handbola komanda. Divu līdz šim neuzvarējušo komandu savstarpējā spēlē stopiņietes piekāpās Latvijas jaunatnes izlasei (“Lat2006”).

Lielāko daļu spēles cīņa ritēja teju punkts punktā. Pirmā puslaika nogalē jaunietēm gan izdevās pirmo reizi panākt triju vārtu pārsvaru (18:15), taču līdz pārtraukumam rezultāts kārtējo reizi bija neizšķirts (18:18).

Izšķirošie notikumi risinājās pēc otrā puslaika vidus, kad Stopiņu PHK handbolistes nerealizēja četrus metienus pēc kārtas, viņu pretinieces no 30:32 panāca 34:32 un nelielo pārsvaru vairs neatdeva – 37:34. Zaudētāju labā 27 no 34 vārtiem divatā guva Elita Ekkerte (14) un Laura Lielā (13).

Latvijas jaunatnes izlasei šis bija pirmais panākums astoņās spēlēs, bet Stopiņu komandai septītais zaudējums, un sāncenses saglabā pēdējās divas pozīcijas turnīra tabulā. Līderes ir Ludzas “Latgols” (16 punkti), kam seko Salaspils un Jēkabpils sporta skolu handbolistes (pa 12 p.).

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.