Menu
 

Ulbrokas, Ķekavas un Ādažu florbolisti piedzīvo neveiksmes gada pēdējās spēlēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FS "Masters" Foto - FS "Masters"

Latvijas florbola čempionātā gada nogale pagalam neveiksmīga izvērtusies Pierīgas klubiem – zaudējumus pēdējās spēlēs piedzīvoja Ulbrokas, Ķekavas, Ādažu un Inčukalna vīru klubi, un vienīgi “FK Ķekava” dāmu komanda Jauno gadu var sagaidīt labā noskaņojumā.

FS “Masters”/Ulbrokas florbolisti gadu noslēdza ar līderu trijnieka komandu savstarpējo spēli Cēsīs pret pašreizējo čempionvienību “Lekringu”. Cīņas pirmajā pusē viesi bija vadībā 2:0 un 4:3, taču tad ielaida četrus vārtus pēc kārtas un, lai arī vēlāk samazināja starpību līdz minimumam, beigās piedzīvoja zaudējumu 6:9, kas viņiem maksāja septiņu uzvaru sēriju un līderpozīcijas turnīra tabulā. Ulbrokas komandas rindās ar “hettriku” un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Artūrs Narogs.

Uz negatīvas nots gads noslēdzās arī “Ķekavas” florbolistiem, kuri sīvā cīņā ar florbola klubu “Valmiera” pusotru minūti pirms pamatlaika beigās izlaida no rokām uzvaru un pēc tam pagarinājumā arī piedzīvoja zaudējumu 5:6. Klāvam Jansonam trīs precīzi metieni.

Divas spēles triju dienu laikā aizvadīja Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas kluba “SĀC” florbolisti. Vispirms viņi piedzīvoja sagrāvi 6:14 pret Kocēnu “Rubeni”, kaut trešās trešdaļas vidū rezultāts bija vēl tikai 6:9 (Dēvidam Osītim 3+1, Alvim Dālem 1+3). Bet svētdien Ādažos tabulas lejasdaļas komandu duelī pret “Bausku” nespēja atspēlēt spēles pirmajā pusē iekrāto deficītu (1:5) – zaudējums 7:8 (D.Osītim 3+1).

Virslīgas turnīra tabulas pirmajā trijniekā ir FBK “Valmiera” (33 punkti 13 spēlēs), FK “Masters”/Ulbroka (32 p. 13 sp.) un “Lekrings” (30 p. 14 sp.). “Ķekava” ar 23 punktiem 14 mačos gadumiju sagaida piektajā pozīcijā, bet FBK “SĀC” ar 9 punktiem 14 spēlēs atkāpusies uz priekšpēdējo 10.vietu.

Latvijas pirmās līgas turnīrā astoto neveiksmi sezonas 11 spēlēs piedzīvoja “Ķekavas Bulldogs”, kuri savās mājās ar 2:7 kapitulēja Talsu NSS/”Zerorisk” vienībai (Raivo Simsonam 1+1). B grupas tabulā ar virslīgas klubiem saistīto komandu konkurencē ķekavieši ir septītajā vietā, bet izslēgšanas turnīram kvalificēsies sešas labākās.

Otrās līgas turnīrā vēl viena cīņa šajā gadā atlikusi Inčukalna sporta kluba “Coyote” florbolistiem. Priekšpēdējā mačā viņi savā laukumā piekāpās “Aizkraukle/Koknese” vienībai 6:14 (Mārim Onskulim 2+0, Gvido BIšeram 1+2). Cīņā par ceturto vietu grupā un ceļazīmi uz izslēgšanas turnīru “koijoti” zaudē četrus punktus “Impar Limbaži” florbolistiem, ar kuriem tiksies 22.decembrī.

Latvijas-Igaunijas dāmu florbola līgas kārtējā spēlē svētdien Ķekavā mājinieces “FK Ķekava” florbolistes aizraujošā un neparasti rezultatīvā spēlē pārspēja “Tartu EMU” komandu no Igaunijas. Pamatlaika pēdējās 63 sekundēs ķekavietes nenosargāja divu vārtu pārsvaru, tomēr pagarinājuma piektajā minūtē Paula Metāla skaitliskā vairākumā sodīja pretinieces par noteikumu pārkāpumu – 9:8. Viņai šis bija jau ceturtais gols spēlē (Annijai Dārtai Dankfeldei 2+4, Paulai Sloģei 2+0).

Turnīra tabulā “FK Ķekava” ar septiņām uzvarām un 18 punktiem 13 spēlēs ieņem ceturto vietu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.