Menu
 

Ulbrokas florbolisti zaudē pusfinālā, cīnīsies par bronzu ar "Ķekavu"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FS "Masters" Foto - FS "Masters"

Florbola skolas “Masters”/Ulbrokas komandai nav izdevies iekļūt Latvijas virslīgas finālā. Pusfināla sērijā pret “Lielvārde/FatPipe” komandu ulbrokieši vinnēja pirmo spēli, bet piedzīvoja zaudējumus četrās nākamajās – 1:4.

Lielvārdes florbolisti virslīgas pamatturnīru noslēdza pieticīgajā septītajā vietā, taču pa ceļam uz finālu pārspēja gan Cēsu “Lekringu” (2.), gan nu arī FS “Masters”/Ulbroku.

Sestdien sērijas piektajā spēlē Ulbrokas sporta kompleksā mājinieki nonāca zaudētājos jau otrajā minūtē, bet otrās trešdaļas sākumā bija iedzinējos 0:4. Tad Ralfam Klempneram izdevās vienus vārtus atgūt, taču neilgi pirms pārtraukuma viesi atjaunoja četru vārtu pārsvaru (1:5).

Trešās trešdaļas sākumā Eduards Stūre laukuma saimnieku labā guva otros vārtus, pusotru minūti pirms beigām Artūrs Narogs arī trešos, taču tas arī bija viss – 3:5 spēlē un 1:4 pusfināla sērijā. Piecās pusfināla spēlēs ulbrokieši iemeta tikai 15 golus, ar ko bija krietni par maz.

15.aprīlī “Arēnā Rīga” FS “Masters”/Ulbrokas florbolisti aizvadīs spēli par trešo vietu pret “Ķekava/RB&B” vienību, bet dažas stundas vēlāk cīņu par čempionu titulu sāks “Lielvārde/FatPipe” un florbola klubs “Valmiera”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.