Menu
 

"Super Nova" ielaiž trīs vārtus, "Auda" – četrus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Raimonds Subatovičs, FK "Auda" Foto - Raimonds Subatovičs, FK "Auda"

Latvijas futbola virslīgas trešās kārtas spēlēs nedēļas nogalē smagus zaudējumus piedzīvoja gan Ķekavas futbola klubs “Auda”, gan sporta kluba “Super Nova”/Salaspils futbolisti.

SK “Super Nova”/Salaspils komanda sestdien viesojās pie “BFC Daugavpils”, abām vienībām bija ievērojams skaits vārtus gūšanas iespēju, taču viesiem ar to realizāciju pagalam nesekmējās. Atšķirībā no mājiniekiem, kuri pirmā un otrā puslaika vidū guva pa vieniem vārtiem, bet jau kompensācijas laikā arī trešos – 3:0.

“Audai” svētdien savā laukumā "Ķeizarmežā" pret tabulas pēdējā ailē trešo kārtu sākušajiem “Valmiera FC” futbolistiem liktenīga bija pirmā puslaika izskaņa, kad piecu minūšu laikā Ķekavas komandas vārtos ielidoja divas bumbas. 74.minūtē – īsu brīdi pēc tam, kad laukuma saimnieki bija palikuši skaitliskā mazākumā – valmierieši guva arī trešos vārtus. Visai pieticīgos “Audas” centienus atspēlēties vai vismaz atgūt kādus vārtus īpaši neuzlaboja arī spēlētāju maiņas. Krietni tuvāk vēl vienu vārtu guvumam bija Valmieras futbolisti, ko kompensācijas laika beigās viņi arī panāca – 0:4.

Virslīgas turnīra tabulā “Riga FC” ir septiņi punkti, FK “Auda” seši, RFS pieci, “Valmiera FC” četri, bet visām pārējām sešām komandām, arī “Super Nova”/Salaspils, – pa trim punktiem.

Ceturtās kārtas spēles paredzētas trešdien un ceturtdien.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.