Menu
 

"Audas" futbolisti piekāpjas virslīgas čempionāta līderiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Zigismunds Zālmanis Foto - Zigismunds Zālmanis

Latvijas futbola virslīgas čempionāta 13.kārtas pirmajā spēlē Ķekavas klubs “Auda” otrdien savā laukumā ar 0:2 zaudēja turnīra līderiem “Riga FC” futbolistiem, kurus trenē bijušais “Audas” vadītājs Tomislavs Stipičs.

Abus vārtus laukuma saimnieki zaudēja četras minūtes pirms un četras pēc pārtraukuma. Pirmajā gadījumā pozicionāli kļūdījās “Audas” aizsargi, bet otrajā ne visai veiksmīgi nospēlēja vārtsargs Ozols. Tomēr arī pārējā laikā “Riga” laukumā bija krietni pārāka un uzvarēja pelnīti. Turklāt tieši tāds pats rezultāts tika fiksēts arī abu komandu pirmā apļa savstarpējā spēlē.

Turnīra līderiem nu ir 35 punkti 13 spēlēs, un viņi par septiņiem punktiem apsteidz tuvākos sekotājus RFS futbolistus, kam ir spēle reserve. FK “Auda” ar 16 punktiem saglabā sesto vietu. Pēdējā desmitajā pozīcijā ir sporta klubs “Super Nova”/Salaspils (6 p), kas ceturtdien savās mājās uzņems FS “Jelgava” futbolistus.
Latvijas trešajā līgā spēlējošā JFK “Daugava”/Salaspils futbola skolas komanda sezonas ievadā izcīnījusi jau trešo uzvaru pēc kārtas un kļuvusi par Centra grupas līderi. Mačā pret futbola kluba “Beitar” dublieriem četrus vārtus salaspiliešu labā guva Artjoms Pavlovskis, vienus Daniils Fogels – 5:0. Turklāt pašās beigās pretinieki nerealizēja 11 metru soda sitienu un neizmantoja iespēju gūt vismaz goda vārtus.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.