Menu
 

Mārupes volejbolistes piedzīvo otro zaudējumu Latvijas čempionātā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Mārupes volejbolistes piedzīvo otro zaudējumu Latvijas čempionātā arhīvs

Latvijas dāmu volejbola čempionātā otro neveiksmi trešdien piedzīvojusi Mārupes sporta centra komanda, kas izbraukumā piekāpās volejbola klubam “Jelgava”. Sestdien pirmo spēli turnīrā aizvadīs sporta kluba “Babīte” volejbolistes.

Jelgavas un Mārupes komandu spēles pirmajā setā galvastiesu pārākās bija laukuma saimnieces jelgavnieces, kuras maču sāka ar pieciem punktiem pēc kārtas, nedaudz vēlāk panāca jau 12:3 un visā setā pretiniecēm ļāva gūt tikai astoņus punktus – 25:8.

Otrais sets aizritēja daudz līdzīgākā cīņā. Labāk sāka mārupietes (8:2, 14:9), tad uz brīdi vadībā izvirzījās VK “Jelgava”, tomēr galotnē pārākas bija Mārupes volejbolistes – 25:22. Trešā seta gaitā jau mārupietēm bija spēkam atspēlēt piecu punktu deficītu, taču seta beigās jelgavnieces no 17:18 prata panākt 25:19.

Ceturtajā setā mājinieces jau no paša sākumā sasniedza 5-6 punktu starpību un pārliecinoši uzvarēja 25:16 – visā spēlē 3:1 VK “Jelgava” labā. Mārupes sporta centra komandas rindās rezultatīvākās bija Agija Sidorova (18 punktu) un Monta Urbāne (14 p.).

Mārupietēm šis bija otrais zaudējums līdzšinējās divās Latvijas čempionāta spēlēs – pirmajā mačā viņas piecos setos piekāpās Daugavpils klubam “miLATss”. Savukārt Jelgavas volejbolistes ar trim panākumiem trijās spēlēs kļuvušas par turnīra līderēm (tikpat ir arī Rīgas Volejbola skolai). Viņu uzvaru sēriju 10.novembrī plkst. 17.00 Babītes sporta kompleksā Piņķos savā pirmajā Latvijas čempionāta pirmajā spēlē mēģinās pārtraukt sporta kluba “Babīte” volejbolistes.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.