Menu
 

Jaunmārupes skolnieki nosargā Pierīgas čempionu titulu tautas bumbā Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Jaunmārupes skolnieki nosargā Pierīgas čempionu titulu tautas bumbā Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Jaunmārupes pamatskolas zēnu komanda ceturto gadu pēc kārtas un piekto reizi pēdējos sešos gados izcīnījusi uzvaru Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu tautas bumbas turnīrā. Kopš 2010. gada Jaunmārupes puikas nevienā turnīrā nav bijuši zemāk par trešo vietu.

Turnīrā Mārupes sporta kompleksā piedalījās 18 skolu komandas. Triju apakšgrupu pirmo divu vietu ieguvēji, ņemot līdzi savstarpējo spēļu rezultātus, turpinājumā cīnījās finālturnīrā par 1.–6. vietu, trešo un ceturto vietu ieguvēji sadalīja vietas no septītās līdz divpadsmitajai.

Jaunmārupes pamatskolas komanda apakšgrupas turnīrā svinēja četras pārliecinošas uzvaras un tikai cīņu ar Ādažu vidusskolas puišiem noslēdza neizšķirti 9:9. Finālturnīrā tika gūti vēl četri panākumi un ar 14 punktiem izcīnīta pirmā vieta.

Cīņa par otro vietu vienādu punktu skaitu (pa 11 p.) ieguva Zaķumuižas pamatskolas un Ādažu Brīvās Valdorfa skolas audzēkņi, taču savstarpējā cīņā ar 14:10 pārāki bija Ropažu novada skolēni, kuri tad arī ieguva turnīra vicečempionu kausu.



Ceturtajā vietā ierindojās Ādažu vidusskola (10 p.), aiz viņiem Saulkrastu vidusskola (9) un Baldones vidusskola (5).

Turnīrā par 7.–12. vietu veiksmīgākie bija Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas skolnieki, kuri apsteidza Ulbrokas vidusskolas, Carnikavas pamatskolas, Mālpils novada vidusskolas, Ropažu vidusskolas un Babītes vidusskolas komandas.

Dalītu 13.–15. vietu kopvērtējumā ieņēma Mārupes pamatskolas, Mārupes vidusskolas un privātās skolas “Patnis” komandas, bet 16.–18. vietu – Vangažu vidusskola, Krimuldas vidusskola un Inčukalna pamatskola.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.