Menu
 

FK "Ķekava" florbolistes otrreiz pieveic novadnieces un kļūst par virslīgas līderēm

  • Autors:  Apriņķis.lv
FK "Ķekava" florbolistes otrreiz pieveic novadnieces un kļūst par virslīgas līderēm ekrānšāviņš no youtube.com

Arī otrajā Ķekavas dāmu florbola komandu šīs sezonas savstarpējā spēlē pārliecinošu uzvaru izcīnījušas FK “Ķekava” florbolistes, kuras pēc trešdienas panākuma izvirzījušās Latvijas virslīgas turnīra tabulas pirmajā vietā.

Tieši pirms mēneša pirmā apļa spēlē FK “Ķekava” bija sagrāvušas “Ķekavas Bulldogs” komandu 20:4. Trešdienas mača sākums lika domāt, ka gaidāms kas līdzīgs – pirmo reizi bumbiņa “buldodžu” vārtos ielidoja jau 62.sekundē, bet pirmās trešdaļas vidū rezultāts bija jau 3:0. Sāncenses atbildēja ar diviem precīziem metieniem nepilnas minūtes laikā, taču vēl līdz pārtraukumam FK “Ķekava” atjaunoja triju vārtu pārsvaru, bet otrā perioda pirmajā pusē iemeta vēl trīs vārtus – 8:2.

Vienam “Ķekavas Bulldogs” golam sekoja vēl pieci pretinieču precīzie raidījumi, bet, spēlei beidzoties, tablo vēstīja 15:4 FK “Ķekava” labā. Uzvarētāju sastāvā ar sešiem vārtu guvumiem izcēlās Paula Metāla. Septiņus rezultativitātes punktus (2+5) nopelnīja Linda Dadajeva, pa četriem (1+3) – Ieva Bušmane un Agnese Broliša. “Buldodžu” rindās Anna Mūrniece guva divus vārtus un vienreiz rezultatīvi piespēlēja.

Virslīgas turnīra tabulā FK “Ķekava” florbolistes ar 18 punktiem astoņās spēlēs ir kļuvušas par līderēm, bet “Ķekavas Bulldogs” ar septiņiem punktiem astoņos mačos ir priekšpēdējā piektajā pozīcijā. Nedēļas nogalē abi Ķekavas klubi – sestdien “buldodzes”, bet svētdien FK “Ķekava” – savās mājās sacentīsies ar līdzšinējām tabulas līderēm Igaunijas izlases florbolistēm.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.