Menu
 

Salaspils frisbija komandām divas otrās vietas starptautiskajā turnīrā "Rīgas rudens"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Frisbija federācija Foto - Latvijas Frisbija federācija

Nedēļas nogalē trijās Ogres sporta hallēs 24 komandas no piecām valstīm sacentās par Baltijas valstīs lielākā starptautiskā telpu frisbija turnīra “Rīgas rudens” čempionu titulu. Finālos gan dāmām, gan vīriem tikās Salaspils un Erebrū komandas, un abās spēlēs pārāki izrādījās viesi no Zviedrijas.

Turnīrā piedalījās 16 vīriešu un astoņas sieviešu komandas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas un Zviedrijas. “Salaspils WT” vīru komanda grupu turnīrā ar 9:7 uzvarēja “Ultimate Saku” vienību no Igaunijas, ar 5:11 piekāpās “Viksjofors IF” no Zviedrijas un ar 11:6 pieveica Lietuvas “Shooting Stars”.

Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā salaspilieši pārspēja Ventspils frisbija klubu 10:6, pusfinālā – “Vorai” no Lietuvas 11:8, bet finālā zaudēja “KFUM Orebro” komandai no Zviedrijas 9:12, kaut neilgi pirms beigām bija vadībā 8:7.

Salaspils frisbija kluba dāmu komandai rezultāti bija gluži līdzīgi. Pirmajā posmā tika gūtas divas uzvaras – 11:3 pār Ogres kluba “Moments” otro komandu un 11:6 pār “DTS Ultimate” no Lietuvas – un piedzīvots viens zaudējums – 8:10 pret Igaunijas “Ultimate Saku”.

Ceturtdaļfinālā salaspilietes uzvarēja Ogres “Momenta” pirmo vienību 11:7, pusfinālā “Tartu Ultimate” no Igaunijas 11:10, bet finālā sīvā cīņā bija jāatzīst “KFUM Orebro” pārākums 10:12.

Šogad čempionāts notika trīs sporta hallēs – pirmo reizi jaunajā un modernajā “Ogres Arēnā”, kā arī Ogres sporta centrā un Ogres 1. vidusskolas sporta zālē.

Multimediji

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.