Menu
 

Mārupes volejbolistes Latvijas čempionātā piedzīvo ceturto zaudējumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VK "Saldus" Foto - VK "Saldus"

Ceturto zaudējumu pēc kārtas Latvijas dāmu volejbola čempionāta spēlēs piedzīvojusi Mārupes sporta centra komanda, kas svētdien Tīraines sporta kompleksā piekāpās līderēm Rīgas Volejbola skolas/Latvijas Universitātes volejbolistēm.

Pirmajā setā pēc pavisam neveiksmīga sākuma (2:8) mārupietes pamanījās uz brīdi izvirzīties vadībā (16:15), tomēr zaudēja nākamos piecus punktus un pēc tam arī visu setu – 18:25.

Otro setu mājinieces sāka ar trim punktiem pēc kārtas un nelielu pārsvaru saglabāja līdz seta vidum, kad zaudēja sešus punktus pēc kārtas (11:14). Galotnē starpību izdevās samazināt līdz vienam punktam (21:22), pēc tam atspēlēt trīs setbumbas (24:24), tomēr izglābties neizdevās – 24:26.

Trešajā setā gan intriga izpalika – 0:5, 1:9 un beigās zaudējuma spēlē 0:3 (18:25, 24:26, 18:25). Mārupes komandas labā Elza Kjakste guva desmit punktus un Jeļena Ceplīte astoņus.

Čempionāta līderēm RVS/LU volejbolistēm šī bija sestā uzvara pēc kārtas (18 punkti). Savukārt mārupietēm ir viens punkts četrās spēlēs par pirmajā mačā piedzīvoto zaudējumu piecos setos un priekšpēdējā sestā vieta tabulā.

29.novembrī Mārupes volejbolistes aizvadīs Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla pirmo spēli pret LU/RVS komandu, atbildes mačs paredzēts 6.decembrī Tīrainē. Starp šīm spēlēm abas komandas tiksies savā starpā vēl arī Latvijas čempionāta mačā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.