Menu
 

Foto: Inčukalna galda hokejistiem vairākas medaļas Rīgas čempionātā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Galda hokeja fefedrācija Foto - Latvijas Galda hokeja fefedrācija

Lāčplēša dienā Rīgas Kultūru vidusskolas sporta zālē 65 sportisti no dažādiem Latvijas galda hokeja klubiem piedalījās Rīgas 20.atklātajā čempionātā piecās vecuma grupās. Vairākas medaļas izdevās izcīnīt Inčukalna Galda hokeja kluba (GHK) pārstāvjiem.

“Šogad bija īpaši interesanti redzēt, kā jaunie un pieredzējušie spēlētāji mēro spēkus un pārbauda savas prasmes galda hokejā. Nešauboties par aizraujošajiem cīņu mirkļiem, pasākums sniedza arī iespēju cilvēkiem no dažādām vecuma un sociālajām grupām pulcēties kopā un dalīties savā mīlestībā pret šo spēli,“ norāda Latvijas Galda tenisa federācijā.

Prestižākajā “Open“ grupā par uzvarētāju kļuva Raivis Miglinieks no Inčukalna GHK, kurš finālā ar 4:3 sīvā cīņā pārspēja Raineru Kalniņu (BJC “Lamīte“). Otrās vietas ieguva viņa komandas biedri Rainers Martužāns junioru (2011.g.dz.un jaunāki) konkurencē, Toms Baumanis junioru (2006.g.dz.un jaunāki) grupā, kā arī Margarita Ābele dāmu konkurencē.

Salvis Sarkanis bija labākais starp senioriem (1984.g.dz.un vecāki), Krista Annija Lagzdiņa starp dāmām, Edgars Naglis starp junioriem un Roberts Verbičs starp junioriem (U13).

"Mēs esam ļoti gandarīti par pasākuma norisi un dalībnieku izcilajiem sasniegumiem. Rīgas 20. atklātais čempionāts galda hokejā kļuvis par tradīciju, kas vieno cilvēkus un veicina veselīgu dzīvesveidu. Šī gada čempionāts bija pilns ar aizraujošām spēlēm un prieka mirkļiem, un mēs esam pateicīgi visiem dalībniekiem, skatītājiem un atbalstītājiem," rezumēja Galda hokeja federācijas prezidents Romāns Blūmentāls.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.