Menu
 

"Buldogi" Ķekavā un "koijoti" Inčukalnā saplosa pretiniekus mājas spēlēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
"Buldogi" Ķekavā un "koijoti" Inčukalnā saplosa pretiniekus mājas spēlēs SK "Coyote" arhīvs

Latvijas florbola čempionātā panākumus mājas spēlēs ceturtdien guva divas Pierīgas komandas. Pirmās līgas turnīrā trīs punktus nopelnīja “Ķekavas Bulldogs” florbolisti, bet otrās līgas turnīrā – Inčukalna sporta klubs “Coyote”.

“Buldogi” cīņā pret Liepājas kluba “Kurši” otro komandu pēc neveiksmīga sākuma (0:2) atguvās un otrā perioda sākumā jau bija panākuši 7:4 savā labā. Bet izšķirošie notikumi risinājās trešā perioda sākumā, kad divu minūšu laikā ķekavieši pamanījās gūt trīs vārtus skaitliskā mazākumā (12:7) un pabeidza spēli ar uzvaru 15:10. Pa hettrikam mājinieku rindās sasniedza Maksims Černovs (3+3), Henrijs Uzraugs (3+2) un Raivo Simsons (3+1).

Pēc šīs uzvaras pirmās līgas Rietumu grupas tabulā “Ķekavas Bulldogs” pakāpās no priekšpēdējās devītās vietas uz septīto – 10 punktu 10 spēlēs. Pēdējo pozīciju saglabā “Saulkalnes” florbolisti.

Kāpumu tabulā pēc ceturtdienas uzvaras piedzīvoja arī Inčukalna “Coyote”, kuri ar 16 punktiem 10 mačos otrās līgas Rietumu grupā ir ceturtie. Piekto uzvaru “koijoti” guva pār pastarīti, florbola klubu “NND”, kam tā savukārt bija jau devītā neveiksme pēc kārtas.

Vēl otrās trešdaļas vidū rezultāts bija neizšķirts 4:4, taču tad Inčukalna florbolisti iemeta trīs golus pēc kārtas un pabeidza cīņu 8:5. Pa diviem precīziem metieniem Sanda Ozoliņa un Matīsa Kligina kontā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.