Menu
 

Florbola virslīgā Ķekavas florbolisti pārspēj ādažniekus, uzvaras arī Ulbrokas komandām

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Florbola savienība Foto - Latvijas Florbola savienība

Svētku brīvdienās uzvaras Latvijas florbola virslīgas spēlēs izcīnīja Ķekavas un Ulbrokas vīru klubi. Ulbrokiešiem panākums arī pirmajā līgā, bet ķekavietēm – zaudējums dāmu virslīgā.

“Ķekava/RB&B” florbolisti savā laukumā uzņēma Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas klubu “SĀC”/”Enfriho”, otrās trešdaļas beigās nelabvēlīgu rezultātu 2:3 pārvērta 5:3 pārsvarā un pamatlaika pēdējās divās minūtēs to pieaudzēja līdz 10:6. Uzvarētājiem pa trim rezultativitātes punktiem nopelnīja Endijs Umberts Barruss (2+1) un Reinis Melgailis (1+2), “SĀC” labā pa diviem vārtiem guva Alvis Dāle un Jānis Bodoruška.

Florbola skolas “Masters”/Ulbrokas komanda svētdien savās mājās sacentās ar Cēsu “Lekringu”. Mača pirmā puse aizritēja gluži līdzīgā cīņā (2:2), bet tad laukuma saimnieki iemeta septiņus vārtus pēc kārtas un guva negaidīti pārliecinošu uzvaru 12:4 (Valteram Lapiņam 4+2, Tomam Bitmanim 3+1, Kristeram Babrim 1+2).

Virslīgas turnīra tabulā pēc 10 kārtām FS “Masters”/Ulbroka ar septiņām uzvarām un 21 punktu ieņem trešo vietu aiz Kocēnu “Rubenes” (29 p.) un Talsu NSS/”Krauzers” vienības (26 p.). FBK “SĀC”/”Enfriho” ar 13 punktiem ir septītajā pozīcijā, bet “Ķekava/RB&B” ar 12 punktiem devītajā.

Uzvaru svētdien Ulbrokā izcīnīja arī mājinieku dublieru komanda LU/FS “Masters” pirmās līgas turnīrā. Izšķirošās izrādījās otrās trešdaļas beigas un trešās sākums, kad mājinieki guva trīs vartus pēc kārtas un beigās nodrošināja uzvaru 7:4 (“hettriks” Robertam Trofimenko). Ulbrokieši ar astoņām uzvarām deviņās spēlēs (24 p.) ir Rietumu zonas līderi.

Savukārt “FK Ķekava” dāmu komanda piedzīvojusi vēl vienu zaudējumu – 2:8 izbraukumā pret “Rubeni”. Latvijas virslīgas ieskaitē ķekavietēm ir trīs zaudējumi trijās spēlēs, bet Latvijas-Igaunijas līgas vērtējumā – divi panākumi septiņās spēlēs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.