Menu
 

Ķekavas florbolisti piecas sekundes pirms beigām gūst uzvaras vārtus pār Ulbroku

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Florbola savienība Foto - Latvijas Florbola savienība

Uzvaru dramatiskā galotnē pār florbola skolas “Masters”/Ulbrokas komandu Latvijas virslīgas turnīrā izcīnījuši “Ķekava/RB&B” florbolisti. Turnīra tabulā Pierīgas klubi atrodas attiecīgi trešajā un sestajā vietā.

Piektdien vakarā Ķekavā notikušajā cīņā pārmaiņu vadībā izvirzījās abi sāncenši. Viesiem divreiz izdevās panākt divu vārtu pārsvaru (5:3, 7:5), taču, sākoties pēdējām trim minūtēm, vadībā bija mājinieki (9:8). Tad Ulbrokas florbolisti izlīdzināja rezultātu, tomēr piecas sekundes pirms pamatlaika beigām Ralfs Orste desmito reizi ieraidīja bumbiņu viesu vārtos – 10:9.

Mājinieku rindās pa diviem vārtiem guva Endijs Umberts Barruss un Raivo Simsons, bet Markuss Januševskis savāca piecus rezultativitātes punktus (1+4). Ulbokiešu sastāvā ar punktu guvumiem izcēlās Kevins Šmits (3+2), Matīss Kristiāns Morozovs (2+1) un Rolands Kovaļevskis (2+0).

Virslīgas turnīra tabulā FS “Masters”/Ulbroka ar septiņām uzvarām un 21 punktu 11 spēlēs ir trešajā vietā aiz Kocēnu “Rubenes” (28 p. 10 sp.) un Talsu NSS/”Krauzers” vienības (26 p. 10 sp.). “Ķekava/RB&B” florbolistiem ir 15 punkti 11 mačos un sestā pozīcija, bet astotajā ar 13 punktiem 10 spēlēs ir florbola klubs “SĀC”.

Zaudējumus divi Pierīgas klubi piedzīvojuši Latvijas pirmās līgas turnīrā. “Ķekavas Bulldogs” viesos pret sporta klubu “Slampe/Zevid” spēles vidusdaļā ielaida piecus vārtus pēc kārtas un zaudēja 3:7. Savukārt florbola klubs “Saulkalne” Salaspilī neveiksmīgi aizvadīja otrās trešdaļas izskaņu un piekāpās FK “Ogre”/”VT Timber” florbolistiem 8:11 (Gintam Velmunskim 3+0, Oskaram Vāveram 2+1, Ērikam Akulovam 1+3).

Ķekaviešiem desmit spēlēs ir trīs panākumi un deviņi punkti, bet “Saulkalnei” – divas uzvaras un septiņi punkti astoņos mačos.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.