Menu
 

Ādažu un Babītes basketbolisti piedzīvo zaudējumus izbraukuma spēlēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Reģionālās basketbola līgas turnīrā pēdējo dienu laikā neveiksmes piedzīvojuši divi Pierīgas klubi – BK “Ādaži/Carnikava” piekāpās Rūjienas komandai, bet “Babītes” basketbolisti – kandaviešiem.

“Ādažu/Carnikavas” basketbolisti viesos pret sporta klubu “Rūjiena” pirmās ceturtdaļas beigās ar 8:0 izravienu panāca 23:16 pārsvaru, taču dažas minūtes vēlāk laukuma saimnieki atbildēja ar 9:0 spurtu un puslaiku pabeidza ar astoņu punktu handikapu. Pēc pārtraukuma ādažniekiem mainīt cīņas gaitu neizdevās, un jau labu brīdi pirms beigām uzvarētāji bija skaidri – 77:97.

Viesiem rezultatīvākie bija Rolands Dovgjallo (24 punkti), Armands Jakušenoks (16), Roberts Šturms (15) un Ričards Viesturs Cifersons (14). Ādažu klubam astoņās aizvadītajās spēlēs ir četras uzvaras un četri zaudējumi.

 “Babītes” basketbolisti izbraukumā pie Kandavas BJSS audzēkņiem vadībā bija uz īsu brīdi pirmajā  ceturtdaļā (9:4). Jau dažas minūtes vēlāk mājinieki izvirzījās priekšā un turpinājumā vadību vairs neatdeva. Otrā puslaika sākumā viesiem 14 punktu starpību izdevās sadeldet līdz diviem (39:41), taču puslaika vidū bija jau atkal “mīnus 17” (48:65). Beigās septītais zaudējums sezonas deviņās spēlēs – 72:86.

“Babītes” rindās ar 25 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Aigars Hermanis, Edvardam Liepiņam 16 punkti, Gintam Artmanim 14.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.