Menu
 

"SĀC" florbolisti zaudējumā ielaiž divpadsmit vārtus, "Saulkalne" – deviņpadsmit

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Florbola savienība Foto - Latvijas Florbola savienība

Smagus zaudējumus Latvijas pirmās līgas spēlēs trešdien vakarā piedzīvoja divi Pierīgas florbola klubi. FBK “SĀC” cieta neveiksmi izbraukumā ar sešu vārtu starpību, bet FK “Saulkalne” savās mājās Salaspilī – ar vienpadsmit.

Florbola klubs “SĀC” viesojās pie FBK “Valmiera”/VSS komandas un jau pēc pirmajām piecām minūtēm zaudēja 0:4. Vēl pirmajā trešdaļā un vēlāk arī otrajā viesiem starpību izdevās samazināt līdz trim vārtiem (1:4, 3:6), taču valmierieši nekavējoties atbildēja ar  vairākiem precīziem metieniem un sagādāja Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas florbolistiem zaudējumu 6:12. “SĀC” rindās ar “hettriku” atzīmējās Daniels Uskāns.

“Saulkalne” Salaspilī uzņēma Kocēnu kluba “Rubene” dublieru komandu, otrās trešdaļas vidū zaudēja vēl tikai ar divu vārtu starpību (5:7), bet tad ielaida septiņus vārtus pēc kārtas un beigās kapitulēja 8:19. Sešu vārtu guvumos piedalījās Ēriks Akulovs – četri vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Pirmās līgas Austrumu grupas tabulā deviņu komandu konkurencē FK “Saulkalne” ieņem pieticīgu septīto vietu (12 spēlēs divas uzvaras un septiņi punkti), bet FBK “SĀC” – priekšpēdējo astoto (10 spēlēs divas uzvaras un seši punkti).

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.