Menu
 

Ulbrokas handbolisti uzvar mājās, salaspilieši zaudē viesos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Salaspils sporta skola Foto - Salaspils sporta skola

Latvijas handbola pirmās līgas spēlēs uzvaru izcīnījusi Ulbrokas sporta kluba komanda, bet zaudējumu piedzīvojusi Salaspils sporta skolas vienība.

Ulbrokas handbolisti savā laukumā Sauriešos uzņēma Murjāņu sporta ģimnāzijas otro komandu, jau ar pirmajām minūtēm pārņēma vadību un pirmā puslaika beigās bija panākuši solīdu 21:13 pārsvaru. Pēc pārtraukuma viesi samazināja starpību līdz četriem vārtiem (26:22), taču nākamajās desmit minūtēs ulbrokieši izšķīra spēles likteni – 36:26 un beigās uzvara 44:29.

Artis Grunde mājinieku labā iemeta 11 vārtus, Andris Lazda astoņus un Ritvars Bērziņš sešus.

Salaspils sporta skolas komanda viesojās kaimiņos pie Ogres novada sporta centra/HK “Ogre” handbolistiem. Salaspiliešiem klājās bēdīgi ar metienu realizāciju, kas pretiniekiem pirmā puslaika vidū ļāva iekrāt 9:4 pārsvaru, bet cīņas iznākumu galīgi izlemt ar septiņiem precīziem metieniem pēc kārtas otrā puslaika vidū – 19:30.

Viesu rindās Justs Vidzis izcēlās ar astoņiem precīziem metieniem, Matīss Strautnieks – ar trim.

Pēc trešdienas uzvaras ogrēnieši atkal kļuvuši par Latvijas pirmās līgas turnīra līderiem – septiņās spēlēs septiņas uzvaras un 14 punkti. Ulbrokas sporta klubs ar 12 punktiem 11 mačos ir trešajā vietā, bet Salaspils sporta skola ar astoņiem punktiem 10 spēlēs priekšpēdējā sestajā pozīcijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.