Menu
 

Par Saulkrastu sporta un ģimeņu centra vadītāju kļuvis Dāvis Šmitiņš

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - saulkrasti.lv Foto - saulkrasti.lv

Noslēdzoties atklātajam konkursam uz Saulkrastu sporta un ģimeņu centra vadītāja amatu, par nākamo centra vadītāju novada domes ārkārtas sēdē tika apstiprināts Dāvis Šmitiņš, liecina pašvaldības informācija.

Atklātais konkurss uz Saulkrastu sporta un ģimeņu centra vadītāja amatu norisinājās trīs kārtās. Konkursa pirmajā kārtā atlases komisija izvērtēja iesniegtos dokumentus un pretendentu atbilstību obligātajām prasībām. Konkursa otrajā kārtā tās dalībnieki komisijai skaidroja savu motivāciju ieņemt šo amatu, atbildēja uz komisijas jautājumiem un izklāstīja savu redzējumu par pašvaldības iestādes “Saulkrastu sporta un ģimeņu centrs” darbību un attīstības prioritātēm 2024.-2029.gadam. Trešajā kārtā komisijas izvirzīto pretendentu izjautāja Saulkrastu novada domes deputāti.

Konkursa pretendentu vērtēšanas komisiju vadīja Murjāņu sporta ģimnāzijas direktors Sergejs Čevers. Tās sastāvā bija Saulkrastu novada vidusskolas direktore Oksana Vanaga, Saulkrastu novada pašvaldības personālspeciāliste Evita Baumane un Saulkrastu novada pašvaldības juriste Sanita Kadrova, vēsta novada domē.

Dāvis Šmitiņš sevi par saulkrastieti sauc kopš 2000. gada, kad viņa vecāki pārcēlās no Rīgas uz Saulkrastiem: “Vecāku iesākto dzīvi Saulkrastos joprojām turpinu es pats ar ģimeni, patstāvīgi dzīvojot un savus bērnus skolojot tieši Saulkrastos. Mana līdzšinējā profesionālā darbība un iegūtā izglītība liecina, ka vienmēr savu dzīvi esmu vēlējies saistīt ar sportu, gan pats kā sportists spēlējot basketbolu un florbolu, gan arī iesaistoties cita veida ar sportu un sporta vadību saistītās aktivitātēs.

Pabeidzot Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju, nevarēju ignorēt no vecākiem mantoto uzņēmējdarbības gēnu, tāpēc maģistra grādu ieguvu tieši uzņēmējdarbības vadībā. Savukārt bakalaura grāda iegūšana tiesību zinātnē bija likumsakarīgs turpinājums zināšanu papildināšanai savas praktiskās darbības ietvaros, ikdienā saskaroties ar dažādu juridisku jautājumu risināšanu.”

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.