Menu
 

Zaudējums Lielvārdē mazina "SĀC" florbolistu izredzes iekļūt izslēgšanas turnīrā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Florbola savienība Foto - Latvijas Florbola savienība

Latvijas florbola virslīgas spēlē ceturtdien vakarā neveiksmi piedzīvoja florbola klubs “SĀC”/”Enfriho”. Šis zaudējums vēl vairāk samazina Ādažu komandas izredzes iekļūt astoņu labāko vienību skaitā un kvalificēties izslēgšanas turnīram.

Izbraukuma spēlē pret “Lielvārde/FatPipe” florbolistiem “SĀC” pirmie izvirzījās vadībā, taču trešās trešdaļas sākumā jau zaudēja 1:4. Īsā laikā viesiem izdevās divus vārtus atspēlēt un atjaunot intrigu, taču atlikušajās sešās minūtēs vairāk iespēt neizdevās, un četras sekundes pirms pamatlaika beigām mājinieki iemeta piektos vārtus – 3:5. Divus rezultativitātes punktus (1+1) viesiem nopelnīja Dēvids Osītis.

Līdz ar ceturtdienas uzvaru “Lielvārde/FatPipe” trīs kārtas pirms beigām nostiprinājušies virslīgas tabulas piektajā vietā (28 p.) aiz Kocēnu “Rubenes” (41 p.), Talsu NSS/”Krauzers” (35), FS “Masters”/Ulbrokas (34 p.un spēle rezervē) un Cēsu “Lekringa” (34 p.). Savukārt cīņā par pēdējām trim ceļazīmēm uz “play off” turnīru “Irlavai” ir 25 punkti, “Ķekava/RB&B” komandai 24, FBK “Valmiera”/”Betsafe” 23 un FBK “SĀC”/”Enfriho” 20 punkti.

Latvijas pirmās līgas turnīrā jau devĪto zaudējumu pēc kārtas un divpadsmito sezonas 14 mačos piedzīvojis florbola klubs “Saulkalne”. Mājas spēlē Salaspilī pret Cēsu “Lekringu”/CPSS laukuma saimnieki četras reizes ieguva vienu vārtu pārsvaru un trešās trešdaļas vidū vēl bija vadībā 6:5, taču tad ielaida sestos vārtus un piecas minūtes pirms beigām arī septītos – 6:7. Krists Bitenbinders izcēlās ar “hettriku” un Ēriks Akulovs ar četriem rezultativitātes punktiem (2+2).

Austrumu grupā deviņu komandu konkurencē “Saulkalne” ir septītajā vietā – 7 punkti 14 spēlēs. Punkts mazāk un divas spēles rezervē ir florbola klubam “SĀC”. Pamatturnīrā Pierīgas klubiem atlicis aizvadīt attiecīgi divas un četras spēles.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.