Menu
 

Babītes volejbolistes nostiprinās līderpozīcijās Nacionālajā līgā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Babītes volejbolistes nostiprinās līderpozīcijās Nacionālajā līgā nacionalaliga.lv

Pārspējusi divas tuvākās konkurentes, sporta kluba “Babīte” volejbola komanda nostiprinājusies Nacionālās līgas turnīra tabulas pirmajā vietā. Šajā turnīrā Babītes volejbolistes astoņās spēlēs izcīnījušas septiņas uzvaras.

Otrā apļa pirmajā spēlē sestdien Tīraines sporta kompleksā SK “Babīte” tikās ar Mārupes sporta centra komandu, pret kuru tikai divas dienas iepriekš bija cīnījusies Latvijas kausa izcīņas pusfinālā. Toreiz pārākās četros setos izrādījās mārupietes, šoreiz sekmīgākas bija Babītes volejbolistes, kuras, tāpat kā Nacionālās līgas pirmā apļa mačā, svinēja uzvaru 3:0 (22, 23, 18).

Jāpiezīmē, ka jau 11.decembrī sāncenses tiksies laukumā vēlreiz – kausa izcīņas pusfināla atbildes spēlē Piņķos.

Uzreiz pēc tam Babītes komanda atgriezās laukumā, lai sacenstos ar Rīgas Stradiņa universitātes un Minusas volejbola skolas vienību, kas turnīra tabulā atradās uzreiz aiz abiem Pierīgas klubiem. Arī šajā cīņā pārākās izrādījās Babītes volejbolistes, kuras turklāt pirmajā setā prata atspēlēties no 10:18 un 17:22, bet otrajā no 20:23 – 3:1 (23, 23, -17, 18).

Neveiksmīgs sestdienas sabraukums bija laukuma saimniecēm Mārupes volejbolistēm. Zaudējušas pirmajā spēlē, viņas vēlāk piekāpās arī MSĢ/”Zeltaleja” komandai 1:3 (-22, -23, 21, -27) un punktu summu nepapildināja. Murjāņu vienībai turklāt šī bija tikai otrā uzvara sezonā.

Nacionālās līgas turnīra tabulā SK “Babīte” volejbolistēm ir 22 punkti (7-1), viņām ar 14 punktiem seko RSU/MVS un Mārupes sporta centrs (5-3).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.