Menu
 

Pierīgas florbola klubiem dažādas sekmes pirmās un otrās līgas spēlēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kamēr florbola virslīgas klubi gatavojas gaidāmajām cīņām izslēgšanas turnīrā, Latvijas pirmās un otrās līgas komandas aizvadījušas pēdējās vai vienas no pēdējām spēlēm pirmā posma turnīros.

Pirmajā līgā “Ķekavas Bulldogs” vispirms savās mājās pirmajās divās trešdaļās panāca piecu vārtu pārsvaru un ar 5:2 uzvarēja LU/FS “Masters” komandu, bet pēc tam spraigā cīņā pagarinājumā piekāpās Liepājas “Kuršiem” 5:6. Abās spēlēs  pa diviem vārtiem ķekaviešu labā iemeta Svens Balodis.

Pirmā posma pēdējā spēlē trešo uzvaru sezonā svinēja florbola klubs “Saulkalne”, kas Salaspilī ar 7:4 pārspēja FK “Madona” florbolistus (Kristam Bitenbinderam 4+1, Kristianam Rūdolfam Priedem 2+0, Ērikam Akulovam 0+4). Citā Austrumu grupas mačā kārtējo zaudējumu piedzīvoja florbola klubs “SĀC” – 4:13 Igaunijā pret Jegevas “Tahe/Olivia” (Mikam Nagliņam 2+0).

Austrumu grupas tabulā FK “Saulkalne” ieņem septīto vietu (10 p.), bet florbola klubs “SĀC” pēdējo devīto (6 p.). Savukārt Rietumos “Ķekavas Bulldogs” ir astotie (20 p.). Otrajā posmā “Ķekavas Bulldogs” un FBK “SĀC” spēlēs grupā, kurā sacentīsies ar virslīgas klubiem saistītās komandas, bet FK “Saulkalne” – nosacīti sakot, neatkarīgo florbola klubu grupā.

Otrās līgas turnīra priekšpēdējā mačā Inčukalna “Coyote”/”Tobio” florbolisti otrajā un trešajā trešdaļā guva četrus vārtus pēc kārtas un ar 10:6 pieveica “Liepupes” komandu (Jānim Levanovičam 6+2, Kalvim Kliestam 2+1, Dāvim Mintikam 1+2).

Austrumu grupas tabulā florbola klubs “Baloži” (42 p.) un Inčukalna “koijoti” (35) ieņem otro un trešo vietu aiz līderiem “Aizkraukle/Koknese” (46), bet sestajā vietā ir Ropažu “Salibandīti” (21 p.). Pirmajā posmā komandām atlicis aizvadīt vienu vai divas spēles.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.