Menu
 

Brāļi Dukuri ārpus labāko trijnieka Pasaules kausa otrajā posmā Vinterbergā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Tomass Dukurs Tomass Dukurs ekrānšāviņš no lsm.lv

Latvijas skeletonisti Tomass un Martins Dukuri ierindojās attiecīgi piektajā un septītajā vietā piektdien Vinterbergas trasē Vācijā notiekošajās Pasaules kausa otrā posma sacensībās.

Pirmajā braucienā Tomass Dukurs uzrādīja ceturto rezultātu, bet Martins bija septītais. Pārliecinoši par līderi kļuva Aleksandrs Tretjakovs no Krievijas, kurš siguldiešus apsteidza attiecīgi par 0,56 un 0,76 sekundēm, bet tuvāko sekotāju olimpisko čempionu Sunbinu Juņu no Dienvidkorejas par 0,44 sekundēm.

Otrajā braucienā Dukuriem savas pozīcijas uzlabot neizdevās. Martins ar vēl vienu septīto laiku palika septītajā pozīcijā, bet Tomass uzrādīja sesto laiku un zaudēja vienu vietu. Arī otrajā mēģinājumā labākais bija Tretjakovs, no kura summā brāļi atpalika par 1,06 un 1,27 sekundēm.

Uz otro vietu izdevās pakāpties vācietim Akselam Jungam (+0,83 s), bet Juņs finišēja trešais (+0,84 s). Ceturtais bija Pasaules kausa pirmā posma uzvarētājs krievs Ņikita Tregubovs (+0,88 s).

Trešais Latvijas skeletonists Ivo Šteinbergs pirmajā braucienā palika priekšpēdējā 25.vietā un nekvalificējās otrajam braucienam.

Jāatgādina, ka pirms nedēļas Pasaules kausa izcīņas pirmajās sacensībās Siguldas trasē Martins Dukurs ierindojās otrajā un Tomass sestajā vietā. Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā pēc diviem posmiem pirmo vietu dala Krievijas skeletonisti Tretjakovs un Tregubovs (pa 417 p.), Martins Dukurs ir ceturtais (378) un Tomass Dukurs sestais (360 p.). Trešais posms paredzēts janvāra pirmajā nedēļā Altenbergā.

Sestdien un svētdien Vinterbergā notiks divas sacensības bobsleja četriniekiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.