Menu
 

Siguldietei Annai Kupčai – Latvijas U21 absolūtās čempiones tituls badmintonā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Jaukto dubultspēļu turnīra uzvarētāji U21 grupā, centrā – Anna Kupča un Toms Sala. Foto – Latvijas Badmintona federācija Jaukto dubultspēļu turnīra uzvarētāji U21 grupā, centrā – Anna Kupča un Toms Sala. Foto – Latvijas Badmintona federācija

Siguldas badmintona kluba pārstāve Anna Kupča, bija viena no četriem Latvijas jaunatnes čempionāta dalībniekiem, kuriem nedēļas nogalē Jelgavā notikušajās sacensībās savā vecuma grupā izdevās uzvarēt visās trijās disciplīnās un izcīnīt absolūtās čempiones titulu.

Zemgales olimpiskajā centrā par Latvijas badmintona čempionāta medaļām U13, U17 un U21 vecuma grupās sacentās 150 jaunieši, pārstāvot Liepāju, Talsus, Olaini, Jūrmalu, Valku, Valmieru, Cēsis, Siguldu, Rīgu un Jelgavu, informēja Latvijas Badmintona federācijā.

Vecākajā U21 grupā Anna Kupča uzvarēja gan vienspēļu turnīrā, gan dubultspēlēs kopā ar novadnieci Anniju Rulli-Titavu, gan jauktajās dubultspēlēs kopā ar Tomu Salu (RSP/RBS), kurš kļuva par absolūto čempionu jauniešu konkurencē.

Vēl šajā vecuma grupā trešo vietu pāru cīņās jaunietēm ieguva siguldietes Paula Mackēviča un Nikola Muķiele, bet “mikstā” ar partneriem no Valmieras sudrabs tika A.Rullei-Titavai un bronza Anetei Priedniecei.

U17 vecuma grupā zelta medaļas dubultspēlēs ieguva Madara Mackēviča un Anete Priedniece, otrās vietas – Anete Priedniece individuāli un dubultspēļu pāri Jaroslavs Aleksejevs/Daniels Kubliņš un Jaroslavs Aleksejevs/Madara Mackēviča, bet trešās vietas – J.Aleksejevs vienspēlēs un Gustavs Geiba/Renārs Kārkliņš dubultspēlēs.

Jaunākajā U13 grupā Siguldas BK/Siguldas sporta skolas pārstāvjiem medaļu mazāk, toties divas zelta – Amēlija Graudiņa uzvarēja abos dubultspēļu turnīros kopā ar Rīgas jaunajiem badmintonistiem. Pāru cīņās puišiem otro vietu ieguva Rodislavs Aleksejevs no Siguldas un trešo vietu – Madara Širova no Baložu badmintona kluba.

Maija vidū Valmierā norisināsies Latvijas jauniešu badmintona čempionāts U11, U15 un U19 vecuma grupās.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.