Menu
 

Inčukalna "koijoti" jauno gadu sāk ar sāpīgu zaudējumu mājās

  • Autors:  Apriņķis.lv
Inčukalna "koijoti" jauno gadu sāk ar sāpīgu zaudējumu mājās Foto - SK "Coyote"

Atsākoties Latvijas florbola čempionāta otrās līgas turnīram, pirmo spēli jaunajā gadā Inčukalna sporta kompleksā ceturtdien aizvadīja vietējā sporta kluba “Coyote” florbolisti. Viņi nespēja nosargāt piecu vārtu pārsvaru un piedzīvoja sāpīgu zaudējumu pagarinājumā.

Mačā pret sporta kluba “Slampe”/”Zevid” vienību laukuma saimnieki pirmajā trešdaļā ieguva triju vārtu pārsvaru (4:1), bet otrajā palielināja pat līdz pieciem (8:3). Taču cīņas otrajā pusē pretinieki pamazām starpību deldēja (8:5, 9:7, 10:9), līdz 34 sekundes līdz pamatlaika beigām arī panāca izlīdzinājumu.

Pagarinājumā Slampes florbolistiem bija nepieciešamas tikai astoņas sekundes, lai gūtu uzvaras vārtus – 10:11. “Koijotu” rindās kārtējo iespaidīgo spēli aizvadīja viņu rezultatīvākais spēlētājs Jānis Levanovičs – viņa kontā seši gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Latvijas otrās līgas turnīra tabulā SK “Coyote” ar 17 punktiem 12 spēlēs ieņem piekto pozīciju, no ceturtās atpaliekot par četriem punktiem, no trešās – par pieciem un no pirmās – par desmit punktiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.