Menu
 

Babītes skrējējai Latvijas čempionāta zelts un bronza

  • Autors:  Apriņķis.lv
Babītes skrējējai Latvijas čempionāta zelts un bronza Foto – Guntis Bērziņš, LVS

Nedēļas nogalē Kuldīgā notikušajā Latvijas ziemas čempionātā vieglatlētikā par divkārtējo sacensību laureāti kļuvusi sporta skolas “Arkādija” pārstāve Kamilla Vanadziņa no Babītes novada. Tuvu medaļām bija arī Salaspils, Siguldas un Olaines vieglatlēti.

Čempionāta pirmajā dienā K.Vanadziņa (nr.198.) 1500 metru skrējiena finišā par sekundes divām desmitdaļām apsteidza citu “Arkādijas” skrējēju Patrīciju Cīruli un pirmo reizi izcīnīja valsts čempiones titulu (4:38,75). Otrajā dienā 800 metru Cīrule revanšējās un uzvarēja, bet Kamilla ierindojās trešajā vietā, zelta medaļai pievienojot bronzu (2:18,51).

1500 metru distancē vīriem otro vietu izcīnīja daudzkārtējais Pierīgas novadu sporta spēļu čempions krosā mārupietis Dmitrijs Serjogins, kurš šoreiz pārstāvēja Līvānu vieglatlētikas klubu (3:45,10).

Divas ceturtās vietas ieguva Salaspils sporta skolas audzēkņi. 800 metru skrējienā uzreiz aiz labāko trijnieka ierindojās Aksels Blanks (1:56,19), bet trīssoļlēkšanā ceturtais bija Sandis Dzenītis, kurš nedēļu iepriekš šajā disciplīnā bija kļuvis par Latvijas junioru čempionu (13,82).

Vēl no salaspiliešiem sesto vietu ieņēma Andrejs Bānis 1500 metru skrējienā (4:14,70) un septīto vietu Rinalds Valts Zariņš 60 metru sprintā (7,16).

Labākā no Siguldas sporta skolas komandas bija Loreta Lemberga, kura ierindojās septītajā vietā 1500 metru skrējienā (5:32,79). Savukārt vienīgā Olaines vieglatlētikas kluba pārstāve sacensībās bija astotā lodes grūšanā (11,04).

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.