Menu
 

Stopiņu galda tenisisti nosargā Pierīgas čempionu titulu Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Otro reizi pēc kārtas Pierīgas novadu sporta spēļu galda tenisa turnīrā uzvarējusi Stopiņu novada komanda, kas pēdējo gadu principiālajā duelī pārspēja Salaspils galda tenisistus. Trešo vietu ieņēma Baldones novada pārstāvji.

RTU sporta centrā notikušā turnīra pirmajā posmā deviņas Pierīgas novadu komandas sacentās trijās apakšgrupās un pēc tam, atbilstoši iegūtajai vietai grupā, sadalīja vietas finālturnīros par pirmo, ceturto un septīto vietu.

Stopiņu un Salaspils galda tenisisti galvenajā finālturnīrā iekļuva ļoti pārliecinoši – pirmie izcīnīja divas uzvaras 4:0, bet otrie piekāpās tikai vienā individuālajā spēlē (4:0 un 4:1). Trešajā grupā cīņa ritēja krietni sīvāk, un pirmo vietu izcīnīja baldonieši, kuri ar 4:1 pārspēja Sējas novadu un tikai ar 4:3 Saulkrastu novadu.

Finālturnīrā par 1.-3.vietu Baldones komanda galvenajiem favorītiem nespēja izrādīt pienācīgu pretestību – divi zaudējumi 1:4. Savukārt izšķirošajā cīņā par čempionu titulu Stopiņu galda tenisisti salaspiliešus pārspēja 4:2, triumfēja otro gadu pēc kārtas un trešo reizi pēdējos piecos gados. Jāpiezīmē, ka kopš 2013.gada pirmās divas vietas Pierīgas novadu sporta spēļu turnīros sadala tieši šīs divas vienības.

Par uzvarētājiem šogad kļuva Aleksandrs Moskaļonoks, Andrejs Čemirtāns, Kaspars Kravčuns un Sergejs Medvedjevs, otrajā vietā Ārtūrs Reinholds, Gints Eihmanis, Vadims Berežkovs un Kristīne Berežkova, trešajā – Raivis Krastiņš, Normunds Ģiedris un Andris Krūmiņš.

Apakšgrupu otro vietu ieguvēju sacensībās par 4.-6.vietu vislabāk klājās saulkrastiešiem, kuri ar 4:2 uzvarēja pagājušā gada bronzas laureātus ropažniekus un ar 4:1 mārupiešus. Piekto vietu līdz ar uzvaru 4:3 pār Ropažu komandu ieguva Mārupes galda tenisisti. Tālākās vietas ieņēma Olaines, Sējas un Ķekavas novadu vienības.

Pierīgas novadu sporta spēļu nākamais posms paredzēts 16.martā Babītes sporta kompleksā, kur pulcēsies labākās Pierīgas novusa komandas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.