Menu
 

Salaspils handbolistes pārtrauc triju zaudējumu sēriju

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Salaspils sporta skola Foto - Salaspils sporta skola

Latvijas dāmu handbola čempionātā trīs zaudējumu sēriju beidzot izdevies pārtraukt Salaspils sporta skolas komandai, kas otrdien savās mājās ne bez pūlēm pārspēja turnīra pastarītes “Lat-2002/REIR Dobele” handbolistes.

Pirmā puslaika lielāko daļu vadībā ar 1-2 vārtu pārsvaru bija jaunās dobelnieces, kuras bija piedzīvojušas zaudējumus visās 11 iepriekšējās cīņās. Tuvojoties pārtraukumam, viņas starpību pat palielināja līdz četriem goliem (11:15).

Situācija laukumā strauji mainījās otrajā puslaikā. Pirmajās 10 minūtēs salaspilietes pārņēma vadību (20:18), bet nākamajās desmit jau sasniedza septiņu vārtu pārsvaru (27:20) un aizvadīja spēli līdz uzvarai 31:26. Teju divas trešdaļas precīzo metienu Salaspils sporta skolas komandas labā divatā realizēja Renāte Salmane (12) un Dace Potapova (8).

Virslīgas turnīra tabulā Salaspils handbolistes ar 18 punktiem 14 spēlēs (9 uzvaras, 5 zaudējumi) ieņem otro vietu. Viņas par sešiem punktiem atpaliek no līderes Jēkabpils sporta skolas komandas, par četriem apsteidz Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas vienību un par sešiem Ludzas “Latgolu”. Tā kā salaspilietēm un jēkabpilietēm virslīgas pamatturnīrā atlicis aizvadīt divas spēles, bet LSPA – vienu, jau praktiski skaidrs, ka regulāro sezonu Salaspils komanda noslēgs otrajā pozīcijā.

Latvijas čempionāta izslēgšanas spēļu turnīrā piedalīsies četras komandas, kuras pusfinālā cīnīsies līdz divām uzvarām. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.