Menu
 

"Ulbroka" salauž "Valmieras" pretestību un iekļūst pusfinālā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Florbola savienība Foto - Latvijas Florbola savienība

Maksimālais spēļu skaits – septiņas – bija nepieciešams Latvijas čempioniem “Betsafe Oxdog Ulbroka” komandas florbolistiem, lai ceturtdaļfināla sērijā salauztu sīksto florbola kluba “Valmiera” pretestību un iekļūtu pusfinālā.

Kā zināms, sērijas gaitā ulbrokieši trīs reizes bija izvirzījušies vadībā, bet trīs reizes valmierieši bija atspēlējušies. Izšķirošajā septītajā cīņā ceturtdien Ulbrokas sporta kompleksā regulārās sezonas uzvarētāji nebija noskaņoti izaicināt likteni. Lai arī viņi pirmie zaudēja vārtus, jau brīdi vēlāk panāca neizšķirtu, trešdaļas vidū pusotras minūtes iemeta trīs vārtus, bet pēc tam vēl vienus – 5:1.

Otrajā periodā bumbiņa vēl trīs reizes ielidoja “Valmieras” vārtos, un intriga līdz ar to faktiski bija zudusi. Spēli “Betsafe Oxdog Ulbroka” pabeidza ar pārliecinošu uzvaru 11:3 un sēriju vinnēja 4:3.Pa diviem vārtiem laukuma saimnieku labā guva Lauris Zaicevs, Atis Blinds, Kārlis Jānis Petrovskis un Kristers Eglītis.

Jāatgādina, ka sērijas pirmajā, trešajā un piektajā spēlē uzvaras guva Ulbrokas klubs (5:0, 12:1, 6:3), bet nākamajos mačos valmierieši revanšējās (5:9, 4:5 pēcspēles metienos un 3:7).

Pusfinālā “Betsafe Oxdog Ulbrokas” pretinieki būs pamatturnīra ceturtās vietas ieguvēji Talsu NSS/”Krauzers” florbolisti. Pirmās divas spēles paredzētas jau 23.un 24.martā Ulbrokā. Pamatturnīrā pa vienam panākumam guva mājinieki – 9:4 Ulbrokā un 5:4 pēcspēles metienos Talsos.

Latvijas dāmu virslīgas pamatturnīra pēdējā spēlē ceturtdien “Ķekavas Bulldogs” florbolistes viesos ar 4:9 piekāpās “NND Rīga” vienībai, kaut arī pēc divām trešdaļām rezultāts bija neizšķirts 1:1 (Līgai Vancānei 2+0).

Jau pirms šī mača bija zināms, ka pusfinālos regulārās sezonas uzvarētājas Kocēnu “Rubenes” florbolistes tiksies ar ceturtās vietas īpašniecēm “Ķekavas Bulldogs” un “NND Rīga” ar “FK Ķekava”. Pirmās spēles sērijās līdz trim uzvarām jau šīs nedēļas nogalē Ķekavas vidusskolas sporta kompleksā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.