Menu
 

BK "Ķekava" pārliecinoši iekļūst LBL2 ceturtdaļfinālā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Otrreiz pārspējot Bauskas BJSS/sporta centra “Mēmele” basketbolistus, vietu Latvijas Basketbola līgas otrās divīzijas ceturtdaļfinālā otrdien nodrošinājis basketbola klubs “Ķekava”.

Pirmajā mačā Bauskā pašreizējie LBL2 čempioni ķekavieši bija ieguvuši sešu punktu pārsvaru (75:69) un savā laukumā Ķekavā diezgan ātri to divkāršoja (11:2). Turpinājumā baušķenieki nepadevās, un tikai pirmā puslaika pašās beigās mājinieku starpību palielināja līdz 42:28.

Šaubas par uzvarētājiem divu spēļu summā izgaisa otrā puslaika vidū, kad ar 8:0 izrāvienu Ķekavas basketbolisti pārsvaru palielināja līdz 66:43, un, lai gan pašās tas krietni saruka, viņu uzvara netika apdraudēta – 79:71 un divu spēļu summā 154:140.

BK “Ķekava” sastāvā Roberts Pāže izcēlās ar 22 punktiem, 8 atlēkušajām bumbām un 7 rezultatīvām piespēlēm, Edgars Štelmahers – ar 14 punktiem 5 bumbām un 4 piespēlēm, Artūrs Strēlnieks – ar 11 punktiem 13 bumbām un 6 piespēlēm.

Ceturtdaļfināla sērijā līdz divām uzvarām ķekaviešu pretinieki, visticamāk, būs biznesa augstskolas “Turība” studenti, kuriem pirms atbildes spēles savās mājās ir 10 punktu pārsvars pār “Ezerzeme/Rēzekne” vienību. Pamatturnīru BK “Ķekava” beidza sestajā, bet “Turība” trešajā vietā, taču abas komandas tabulā šķīra tika vienas uzvaras tiesa, turklāt savstarpējās spēlēs katrs klubs guva pa vienam panākumam.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.