Menu
 

Carnikavas florbolisti gaida pretiniekus Rīgas čempionāta pusfinālā – Ikšķili vai Baložus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/carnikavasporto Foto - facebook.com/carnikavasporto

Rīgas atklātā florbola čempionāta pusfinālā kā pirmie iekļuvuši florbola kluba “Carnikava” spēlētāji. Par vietu finālā carnikavieši sacentīsies ar citas ceturtdaļfināla sērijas FK “Ikšķile” – FBK “Baloži” uzvarētājiem. No cīņas par medaļām negaidīti izstājusies “Saulkalnes” komanda.

Ceturtdaļfināla pirmajā mačā Carnikavā laukuma saimnieki ar 14:4 pieveica pamatturnīra astotās vietas ieguvējus “JagerTeam” florbolistus. Pa trim vārtiem iemeta Ivo Videjus un Jānis Kozlovskis, pa diviem – Ralfs Stratans, Kristiāns Jānis Rinkēvičs un Jānis Boroduška.

Tikpat pārliecinošu uzvaru carnikavieši guva arī atbildes spēlē – 10:1 (Dēvidam Osītim 2+1, K.J.Rinkēvičam un K.Boroduškam pa 2+0).

Daudz vairāk intrigas ir sērijā, kurā tiekas pamatturnīra trešā un piektā labākā komanda – florbola klubi “Ikšķile” un “Baloži”. Ceturtdaļfināla pirmajā spēlē Baložos uzvarētāji pamatlaikā netika noskaidroti (5:5), bet pēcspēles metienu sērijā ar 3:1 pārāki bija mājinieki. Savukārt otrdien Ikšķilē laukuma saimnieki pirmajās divās trešdaļās iekrāja 10:3 pārsvaru un revanšējās 14:10 (Alvim un Tomam Dālem pa 2+3 – Linardam Vimbsonam 3+0, Oskaram Eglītim 1+3). Izšķirošā trešā spēle paredzēta piektdien Ikšķilē.

Negaidītu neveiksmi ceturtdaļfinālā piedzīvoja RAČF pamatturnīra uzvarētāja Salaspils novada “Saulkalnes” komanda, kas divreiz pēc kārtas ar vienādu rezultātu 8:9 aizraujošā cīņā piekāpās septītās vietas ieguvējiem “Datu tehnoloģijas grupas” florbolistiem. Pirmajā mačā “DTG” uzvaras vārtus guva četras minūtes līdz pamatlaika beigām, bet otrajā – pagarinājuma piektās minūtes beigās.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.