Menu
 

Pierīgas čempionu titulu izspēlēs Ropažu, Salaspils, Babītes un Stopiņu futbola komandas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

13.aprīlī Zaķumuižas sporta zālē norisināsies Pierīgas novadu sporta spēļu telpu futbola finālturnīri. Vispirms spēles par 5.-7.vietu aizvadīs Baldones, Siguldas un Ķekavas novadu komandas, bet plkst. 14.00 sāksies fināls par 1.-4.vietu, kurā viena apļa turnīru aizvadīs priekšsacīkšu turnīru labākās komandas no Ropažiem, Salaspils, Babītes un Stopiņiem.

Priekšsacīkšu turnīriem bija pieteikušās desmit Pierīgas novadu komandas. Galvenajam finālturnīram kvalificējās divas labākās vienības no četru komandu grupas, kā arī uzvarētāji abās pārējās grupās, kurās spēlēja trīs komandas.

Zaķumuižas pamatskolas sporta zālē, kur bija pulcējušies četru Pierīgas novadu futbolisti, vislabāk veicās salaspiliešiem, kuri uzvarēja visās trijās spēlēs – 6:4 pret ropažniekiem, 4:1 pret mārupiešiem un 6:3 pret ķekaviešiem. Otro vietu un ceļazīmi uz finālturnīru ieguva mājinieki Ropažu novada futbolisti, bet trešās vietas ieguvēja Ķekavas komanda kvalificējās turnīram par 5.-7.vietu. Mārupes futbolistiem trīs zaudējumi un pēdējā vieta kopvērtējumā.

Mālpils sporta kompleksā uzvaras abos mačos svinēja Stopiņu novada vienība, kas laukuma saimniekus sagrāva 15:1, bet tikai ar 3:2 pārspēja siguldiešus, kuri savukārt pieveica Mālpils komandu 15:0.

Savukārt Baldones sporta kompleksā notikušajā turnīrā divas uzvaras guva Babītes novada futbolisti – 8:4 pār Baldoni un 5:3 pār Olaini. Otro vietu grupā un tiesības piedalīties turnīrā par 5.-7.vietu ieguva baldonieši, kuri olainiešus pārspēja sīvā cīņā 6:5.

Pagājušā gada Pierīgas sporta spēļu telpu futbola turnīrā pirmās trīs vietas izcīnīja Stopiņu, Babītes un Siguldas novadu komandas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.