Menu
 

Foto: Mālpils novada vidusskolas hokeja komanda uzvarējusi "Zelta ripas" turnīrā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VIdzemes Olimpiskais centrs Foto - VIdzemes Olimpiskais centrs

Vidzemes Olimpiskā centra “Elektrum” ledus hallē par uzvaru bērnu hokeja turnīrā “Zelta ripa” cīnījās deviņas komandas no Vidzemes reģiona – Matīšiem, Pāles, Raunas, Mālpils, Apes, Strenčiem, Vijciema, Rencēniem un Valmieras. Sacensību piektajā sezonā uzvaru izcīna Mālpils novada vidusskolas komanda.

Turnīra piecās nedēļās skolēni izspēlēja viena apļa sacensības, lai noskaidrotu vietu secību priekšsacīkstēs. Finālposmā piedalījās komandas no Vijciema sākumskolas, Mālpils novada vidusskolas Valmieras sākumskolas un Matīšu pamatskolas.

Pirmo vietu izcīnīja komanda no Mālpils novada vidusskolas, aiz sevis atstājot pagājušās sezonas uzvarētājus Matīšu pamatskolas audzēkņus.Trešajā vietā ierindojās Valmieras sākumskola, bet ceturtajā vietā palika Vijciema sākumskola.

Hokeja turnīrs “Zelta ripa” ir paredzēts skolēniem, kuri hokejam nav pievērsušies profesionāli, bet labprāt spēlē to prieka pēc. Hokeja turnīra galvenais mērķis ir popularizēt un attīstīt bērnu hokeju Vidzemē, noskaidrojot, kura ir reģiona labākā skolas komanda. Vidzemes Olimpiskais centrs nodrošina bērnus ar hokeja ekipējumu, kā arī turnīra dalībniekiem izskaidro spēles noteikumus.

Vēl pirms turnīra visiem dalībniekiem tiek demonstrēti un sniegti ieteikumi pareizai hokeja ekipējuma uzvilkšanai. Turnīrs tiek nodrošināts ar tiesnešiem un medicīnisko personālu. Lai turnīrs būtu godīgs, “Zelta ripas” dalībnieki nedrīkst būt saistīti ar sporta skolām un hokeja klubiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.